Prima imagine oficiala cu Infiniti G37 Convertible

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 18.08.2008
Infiniti a dezvaluit prima fotografie oficiala cu noul G37 Convertible, model care va fi disponibil si in Europa.

Esential

328 CP dezvolta motorul V6 de 3.7 litri care va echipa noul Infiniti G37 Convertible.

Infiniti a publicat prima fotografie oficiala al noului G37 Convertible care urmeaza sa fie lansat in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul cabrio japonez va fi disponibil initial pe piata americana, incepand cu debutul anului viitor. Oficialii Infiniti au declarat ca au in vedere posibilitatea lansarii noului model si pe pietele europene, alaturi de celelalte versiuni din gama G, sedanul si coupe-ul.

Noul Infiniti G37 Convertible este bazat pe modelul G37 Coupe si dispune de un acoperis rigid retractabil alcatuit din trei segmente. Motorizarea noului cabriolet nipon va fi asigurata de un propulsor V6 de 3.7 litri care dezvolta 328 CP. Pentru transmisie se va putea opta pentru doua unitati: o cutie de viteze automata de ultima generatie care dispune de 7 rapoarte de transmisie si de control electronic al acestora, precum si de o unitate de transmisie manuala cu 6 viteze.

In plus fata de modelul coupe, japonezii vor echipa noul G37 Convertible cu un sistem audio de calitate superioara, un set special de jante de 18 inch din aliaj si cu un pachet imbunatatit al sistemului de franare.

Nissan a prevazut inca din luna mai lansarea unui astfel de model pentru divizia sa premium, facand parte dintr-o strategie mai ampla privind viitoarele modele ale companiei pana in 2012.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru