Primele imagini ale exclusivistului Pagani Zonda HH

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.08.2010
Nu a trecut mult până au apărut primele imagini ale supercarului exclusivist Zonda HH, creat de Pagani într-un singur exemplar, pentru un client din America.

Esential

678 de cai putere va oferi Pagani Zonda HH.
1210 kilograme ar urma să cântărească supercarul italian unic.

După zvonurile apărute în presă zilele trecute, existenţa exemplarului unic Pagani Zonda HH este confirmată de un set de trei poze, care dezvăluie supercarul exclusivist. Comandat de un client american, exemplarul unic este derivat din actualul Zonda Cinque Roadster.

Supercarul va dispune de unitatea V12 de 7.3 litri, capabilă să producă până la 678 de cai putere şi să dezvolte un cuplu motor maxim de 780 Nm. Zonda HH va accelera de la 0 la 100 de km/h în 3.4 secunde şi va putea rula cu o viteză maximă de 350 km/h.

Caroseria modelului unicat va fi produsă în mare parte din fibră de carbon, ceea ce va face ca masa totală să însumeze doar 1.210 kilograme. Pentru a putea ţine în frâu herghelia, clientul american va avea un diferenţial central blocabil şi discuri de frână din carbon ceramic.

Exteriorul supercarului va fi personalizat cu o culoare albastră, Monterrey Blue, cu jante şi pneuri Pirelli PZero de performanţă, care ascund etriere vopsite în nuanţa caroseriei.

Înainte de a ajunge în garajul său de peste Ocean, Zonda HH se va opri mai întâi la Paris, unde va face cunoştinţă cu publicul în cadrul Salonului Auto din toamnă.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • zonda
    Dumnezeule Mare!
    2 0
  • allkbob
    trish..
    in poze sunt doua masini diferite, nu cred ca in pauza dintre poze au stat sa stearga dunga albastra de pe capota de carbon... chiar exista masina asta? sau e joaca unui pusti in photoshop?
    4 0
  • CGI
    mie mi se par pozele a fi generate pe calculator, nu sunt poze ale unei masini reale
    3 0
  • diferential central blocabil?
    A mai intrebat cineva - masina are tractiune integrala?
    3 0
  • octav_bmw
    chiar ma intreb cat dureaza sa-i livreze masina
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru