Primele imagini ale lui Spada Codatronca Monza, supercar de 690 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.04.2011
Supercarul Spada Codatronca Monza a fost deconspirat pe internet cu 13 zile înainte de debutul de la Top Marques din Monaco.

Italienii de la Spada urmau să prezinte noul Codatronca Monza la evenimentul Top Marques din Monaco. Înainte de dezvelirea acestui model, supercarul italian cu motor de Corvette Z06 a fost deconspirat pe internet. În cazul în care această informaţie se confirmă, vorbim de un supercar cu un V8 supraalimentat de 690 CP, cuplat unei transmisii manuale cu şase rapoarte. În plus, masa modelului este de numai 1.250 de kilograme, lucru care i-ar conferi acestui model performanţe deosebite.

Debutul ediţiei 2011 a Top Marques Monaco are loc pe 14 aprilie. Pentru moment, cei de la Spada Vetture Sport nu au anunţat câte exemplare vor fabrica, dar există deja informaţii care sugerează o serie limitată de automobile. Cea mai ieftină versiune va costa 250.000 de euro fără taxe, ceea ce reprezintă un preţ de supercar exotic, fiind în aceeaşi ligă cu Aston Martin, Ferrari şi Lamborghini, dar cu un nivel diferit de exclusivitate.

Versiunea standard a motorului LS7, propulsor care intră în echiparea lui Corvette Z06, are o cilindree de 7.008 centimetri cubi şi dezvoltă 505 CP la 6.300 rpm. În cazul modelului Z06, cu o masă de 1.442 kilograme, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.9 secunde.

Cei de la Spada au reuşit să mărească puterea cu 194 CP şi să elimine 200 kilograme de masa vehicului, ceea ce promite deja performanţe incredibile.

Via | EGMCarTech

Comentarii (7)

  • si eu care credeam ca-i noul model de la Dacia :)
    13 3
  • Tituluri
    @admin - va rog ... nu ma omoriti cu astfel de titluri. Veti limita extrem de mult interesul celor care cauta calitatea informatiilor in avantajul celor care bauta cancanuri. Personal de cand va citesc am realizat ca sunteti peste astfel de entitati media. Va rog respectuos sa ramaneti acolo iar de mutat sa fie doar in sus (profesional vorbind).
    5 7
  • Mai baieti, ce aveti cu titlurile astea? Bomba, smecherie, minune....suntem pe ProMotor cumva? sau o fi de 1 Aprilie?
    14 0
  • doamne e chiar asa de greu sa se prinda lumea ca titlurile sunt de 1 aprilie si sunt o gluma? pfffff......
    13 0
  • hreh
    in fata pac e mercede stirling moss
    6 2
  • Marius
    buna glumita
    Spada Codatronca Monza - model aniversar de 1 aprilie :)))
    7 0
  • deci ...
    daca n-as fi mai auzit de "Codatronca" as fi spus ca e inventia voastra...

    Oricum in romana suna ca hodoronc-tronc, na-ti-o buna ca ti-am dres-o!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru