Primele imagini ale noului Chrysler 200, înlocuitorul lui Sebring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.10.2010
Chrysler a prezentat noul 200, realizat prin operarea unui facelift la nivelul lui Sebring. Modelul a fost schimbat atât la exterior, cât şi la interior prin intermediul acestui facelift.

După o campanie scurtă de teasing, Chrysler a prezentat noul 200. Modelul reprezintă facelift-ul lui Sebring, cei de la Chrysler renunţând în cele din urmă la această denumire. Modificările operate sunt aplicate atât la interior, cât şi la exterior şi sunt reprezentate de noua parte frontală, materiale de calitate superioară la interior şi un nou aspect al posteriorului.

Debutul lui Chrysler 200 va avea loc în decursul acestui an pentru piaţa din Statele Unite ale Americii, în timp ce piaţa din Europa ar putea primi o versiune sub altă siglă în decursul anului viitor. Cei de la Chrysler speră să şteargă ruşinea lui Sebring legată de materialele de la interior de calitate inferioară pentru care este cunoscută actuala generaţie a acestui model. Din ce putem observa în imaginile teaser, cei de la Chrysler au implementat tapiţerie din piele cu cusături contrastante pentru un feeling premium al interiorului.

Sub capota lui Chrysler 200 stă un motor cu patru cilindri de 2.4 litri care furnizează 200 CP. Opţional, clienţii pot opta pentru o unitate V6 Pentastar de 3.6 litri care dezvoltă 287 CP.

Versiunea de bază a lui Chrysler 200 pleacă din fabrică cu o transmisie automată cu patru trepte, în timp ce motorul V6 beneficiază de aportul unei transmisii automate cu şase rapoarte.

Via | Auto-Buzz 

Comentarii (11)

  • sunt deja poze cu masina pe netcarshow...nu-mi prea place...s-a "europenizat" in stil koreano-chinezesc dupa parerea mea:( ...nu e nici masina americana, nici europeana, e un fel de vreau "sa fiu masina europeana. can i can i?"
    10 3
  • Opel Insignia va spune ceva?
    7 9
  • @ Faurelianu
    Mda... si eu cand am vazut prima poza m-am gandit la Opel. Wonder why. Cred ca din cauza farurilor s-a intamplat asta.

    Mie unul imi plac masinile americane, chiar daca la calitatea materialelor folosite sunt mai slabi decat noi europenii unele masini chiar sunt faine: Mustang, Camaro, Viper etc. si nu in ultimul rand fratiorul mai mare Chryser 300C.
    6 4
  • da...seamana cu insignia din fata si stopurile aduc a superb II...in rest simpatica...masina americana :)
    4 6
  • Cosmin
    Lancia Flavia
    Acest model va fi lansat in 2011 in Europa sub marca Lancia, numele cel mai probabil fiind Flavia .
    6 0
  • Ricone
    @ Lamborghini
    pai daca asta are spate ca scoda superb, lamborghini are fata de fiat panda. Masina asta e chiar foarte reusita!!!
    3 3
  • :))
    ... sigur, a luat mai ales grila de la Insignia si stopurile poate chiar de la BMW sau Cruze sau Civic sau orice vreti voi, de fapt seamana asa de mult mai ales ca toate au 4 roti... :)))))))
    7 1
  • VALERIU
    LANCIA
    Se va vinde sub sigla Lancia in Europa mai putin in Anglia unde isi va pastra sigla originala, oricum sper ca va avea si un 1.9jtd DE 190cp de origine fiat
    8 0
  • lorinc
    Kia Cadenza
    Mie imi pare a Kia.
    3 3
  • XF
    cu spatele a incercat sa copie XF de la JAGUAR
    1 0
  • narisco
    fiat albea
    nu se mai fabrica aceasta masina ??? oare ne putem astept la o renastere a acestui model ???
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru