Primele imagini cu Bugnotti Roadster

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.05.2010
Chip Foose si Terry Cook au lucrat impreuna pentru a da nastere modelului Bugnotti Roadster.

Compania Delahaye USA s-a specializat in realizarea unor modele care ne reamintesc de cele mai frumoase masini create pana acum. De aceasta data americanii au creat Bugnotti Roadster. Modelul a fost desenat de Chip Foose, iar Terry Cook a facut tot posibilul ca in trecerea de pe plansa de desen la realitate masina sa pastreze fiecare detaliu creat de designer-ul american.

Cea mai mare problema peste care a avut de trecut Terry Cook a fost miscarea rotilor, deoarece acestea sunt acoperite in totalitate de aripi. Aripile de pe o latura a masinii sunt vopsite in culoarea intregii caroserii, in timp ce pe cealalta parte sunt cromate.

Sub capota lui Bugnotti Roadster gasim un propulsor V8 de provenineta Corvette, iar puterea acestuia este transmisa unei cutii de viteze automata. Despre pretul acestui model nu stim nimic, insa tinand cont ca ultimul model Bella Figura Coupe a fost vandut pentru suma de 196.325 de euro, nu ne putem astepta la un cost mai mic.

Via | Delahaye

Comentarii (5)

  • nu mi se pare deloc frumoasa masina
    sunt multe proiecte mai vechi dea'lu chip foose care chiar sunt nemaipomenite......dar 'lucratura' asta mi se pare pe nicaieri..
    pacat..
    3 4
  • pur si simplu...n-am cuvinte....mai mult decat frumoasa ...NOBIL!!!!!!!!
    2 2
  • Deci masina e pur si simplu senzatie !!!! Nu mai stiu ce sa spun, e nebunie, foarte frumoasa!!!!
    1 2
  • anonim
    masina numai frumos nu arata si sunt curios cand faci pana cum o rezolvi
    1 1
  • sincer
    una dintre cele mai frumoase masini de la modelul T pana la Veyron sau Lambo si daca are motor de "vette" atunci e perfecta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru