Primele imagini cu Chrysler 300C

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.12.2010
Chrysler 300C a făcut o şedintă foto cu puţin timp înainte de marele debut din cadrul Salonului Auto de la Detroit. Noua nava amiral a americanilor a primit un design nou şi mult mai atrăgător.

Noua generaţie a lui Chrysler 300C va debuta la începutul anului viitor în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Fanii brandului din State se pot bucura, deoarece o serie de fotografii cu noua navă amiral a americanilor au fost făcute publice. Din imaginile prezentate putem observa că designerii Chrysler au renunţat la clasicele linii de "muscle car" şi au adoptau un stil mult mai fluid şi elegant.

Designul mai puţin "colţuros" se îmbină de minune cu noua sigla Chrysler şi cu noile blocuri optice faţă care au primit lumini LED pentru mersul pe timp de zi. La interior, viitoarea generaţie a lui 300C vine cu butoane aranjate într-o nouă ordine, pentru a face loc sistemului multimedia cu ecran de 8.4 inch cu funcţie touchscreen.

Sub capota noii nave amiral a constructorului american se vor regăsi două motorizări. Primul propulsor pregătit de Chrysler este un V6 Pentastar de 3.6 litri capabil să producă 296 de cai putere şi care poate dezvolta un cuplu motor de 354 Nm.

Cel de-al doilea agregat pregătit de americani este un V8 Hemi de 5.7 litri care livrează 365 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 530 Nm. Ultimul dintre acestea va beneficia de tehnologia Fuel Saver pentru reducerea consumului de carburant.

Via | MotorTrend

Comentarii (29)

  • URATICA
    PARCA AR FI O COPIE CHINEZEASCA IN GENUL ROLSULUI DE LA GELLY
    33 18
  • destul de urata, parca este o copie chinezeasca,vechiul model arata mai bine
    24 19
  • E mai important ce cred amercianii despre cum arata masina asta, decat ce credem noi europenii.

    Pe de alta parte, e important si cate modificari va primi aceeasi masinacand va fi pezentata in Europa , eventual subimagine Lancia.

    Daca va arata la fel, Lancia tocmai isi va mai pune o piatra de moara la gat.
    17 5
  • viteza maxima
    Cam la fel...
    Nu inteleg de ce se spune ca este noua generatie? Este mai mult un facelift mai pronuntat. Presupun ca platforma tehnica inca provine de la vechiul Mercedes clasa E...
    15 1
  • ...
    That is one big ugly care!!!
    22 10
  • ...
    scz, "car":D
    8 7
  • facelift
    Eu zic ca e un mare facelft nicidecum o masina noua
    25 4
  • @ serd ai mare dreptate
    15 3
  • Spate de cadilac.
    14 1
  • robert
    am condus si aici si in state c300
    este foarte mare pe exterior si ff mica si inconfortabila in interior. Iar cutia de viteze automata e o mare si frumoasa dezamagire. Accelerezi apoi franezi si de abia atunci schimba treapta,.... parca e o gluma proasta.
    Doamne feresta de o asemenea masina....
    10 2
  • IMI PLACEEE
    arata foarte bine exteriorul, multa elegantza... asa si trebuie pt o astfel d masina
    4 5
  • da arta binee
    4 10
  • .....
    nu mai e asa brutal ca vechiul model. totusi arata bine masina
    5 6
  • al treilea proiector
    Stie cineva ce rol are sau daca macar e proiector?
    3 1
  • pantagruel
    @syktasy
    clar nu e proiector, my best guess e camera de la night vision.
    4 1
  • BaditzaEx
    mare pacat...
    modelul precedent arata mult mai bine, mai original ,parea sa inglobeasca designul american intr-o maniera originala, atragatoarea, masculina si eleganta... Arata chiar f bine...:(
    Asta pare mai degraba un facelift facut in graba care < reuseste > sa strice o imagine care dadea autenticitate si exprima bunul gust in materie de design, venit de peste ocean...
    Sunt convins ca si multor americani ( lasandu-i pe aia care se vor entuziasma la vederea noilor beculete ) li se va parea un step back,acest Facelift
    7 2
  • 300C
    de la "a nu'ti place un model", pana la a afirma ca"e urata" e cale luunga.
    Masina arata bine, si reflecta noua filosifie de design a americanilor
    5 3
  • sdfsdf
    Porcarie
    Nu-mi vine sa cred ce porcarie au putut sa scoata astia. Actualul 300C ii da clasa.
    3 3
  • ...
    Americanii nu vor face niciodata masini frumoase (la modul general)
    7 5
  • BaditzaEx
    @andrey11
    < noua filosofie de design a americanilor >, tu te auzi ce cretinozitati debitezi ?!, unde era specialistul autocar of the year :))
    Nu e nici o filosofie de design, e o strategie patetica de a minimaliza costurile si a spori castigurile, pt ca va avea aceeasi, probabil platforma de Lancia, iar in Eu sa ve vinde sub sigla Lancia ca si Chrysler 200.
    Lasa-ti neuronul sa faca ravagii in alta parte.
    5 0
  • hm
    same shit
    .... astia nu stiu sa iasa din formele astea tampite
    2 4
  • @BaditzaEx:nu ma cobor la nivelul tau... si nu o sa ma leg de ramasitele din cereelul tau
    Noua filosofie de design a americanilor: in general, nu doar a celor de la Chrisler, chiar exista, au inceput putin cate putin sa le dea forma modelelor sale, daca te uitai putin la noile modele de prin USA puteai observa ca nu mai au un design in colturi, s'au europenizat din pucntul asta de vedere, experimenteaza si eu designul mai fluid.
    Cat despre acest model, 300C, nu avea rost sa'i aduca prea multe modificari, l'au restilizat putin pentru a revigora vanzarile in USA.
    Daca nu ai habar decat de tdi'ul tau atunci nu te mai apuca sa vb prostii pe toate site'urile.
    6 4
  • BaditzaEx
    @andrey11
    Lasa propaganda asta bolsevica ca nu-ti cumpar masinutza Made in Usha, aici suntem ca sa ne exprimam parerile, ideile, nemultumirile... in favoarea clientului ( subiective sau obiective cum or fi ele, dar in favoarea noastra ) in favoarea comisionului tau, ( dar la cati neuroni ai, nu prea cred, ca ai reusit sa absolvi o fac a.i. sa lucrezi ca agent de vanzari ) esti un activist pro -american, care face transporturi cu tirul sau, DAC avand steguletzul UShA pe bord vazandu-se mare Occidental ;-) .
    On-topic Americanii nu se europenizeaza ! DUH, sunt americani doar ?!, pur si simplu de cand, cu noua alianta Fiat Chrysler ( nu cum a scris Mr1 Neuron mai sus ) se gandesc mai mult la PROFIT si mai putin gisturile Publicului European sau American, astfel mi se pare o tentativa esuata de a imbina cele 2 gusturi.
    4 4
  • Florin
    manca-v-as ochisorii de designeri
    "urata", "forme nasoale", "facelift nereusit"...e clar, creiere de europeni...niciodata nu o sa intelegeti filosofia de design a americanilor, care apropo, fac ceva pe masinutele noastre ecologice de pe batranul continent.Bad ass motha' fu*** ;))
    5 4
  • Tari astia de la Chrysler. Au luat Sebring-ul, l-au redesanat fata-spate si redenumit 200, iar lui 300 pur si simplu i-au trantit un facelift si l-au denumit noul 300. Urmatoarea miscare cred ca e Town&Country retusat si redenumit 400.
    5 2
  • LaurDET
    PROPRIETAR CHRYSLER
    Dragilor , de 4 ani am 300C model de Europa . Am dat pe el 40.000 Euro , de nou , am mers cu el 100.000 Km ! Este o masina la care am pierdut 27.000 Euro la revanzare , am fost luat cu platforma de 4 ori in perioada de garantie , am ramas de 2 ori in plina strada din cauza micilor defectiuni electronice , am ratat 3 plecari in strainatate tot din cauze tehnice si CUTIA DE VITEZE , ESTE O GLUMA PROASTA ! In final , doar arata mai bine vechiul model si dadea bine la Proaste de pana in 20 de ani ! In rest , nu-l recomand NIMANUI !
    1 1
  • CRYSLER
    ASA E........LAURDET......... CUTIA DE VITEZA E VARZA .LA INCEPUT CAND LAU SCOS P PIATA IN 2005 ERAM INBUNIT DUPA EL LAM TINUT VREO 2 ANI DIN 2006 PANA IN 2008 DUPA CARE LAM PREDAT INAPOI LA FIRMA DE LEASING.ERA DOAR FORMA DE EL ASPECTUL...
    DUPA CARE MIAM LUAT UNUL BENZINAR DE 5.7L HEMI.ERA FOARTE BUN.MERGEA FOARTE BINE ERA ADUS DIRECT DIN AMERICA DE UN ROMAN
    ERA RACHETA
    DAR CONSUMA ENORM
    CAT DESPRE NOUL MODEL NU STIU CE SA ZIK PANA NUL VAD IN REALITATE SI IL TESTEZ.MIE MI SE PARE FRUMOS EXTERIORUL UN FACELIFT PRONUNTAT,SPER SA NU MAI FIE CU ACELEASI PR SI PRETUL.....CAREL MERITA NU ,,UNFLAT,,.SALUTAREEE
    0 1
  • domnosu
    300C
    Ugly...e mai fain Loganu' meu...cel putin ca design! :p
    0 3
  • Prost gust american
    E o masina excelenta de parcat langa Hummer-ul tau mare si plin de beculetze. :))))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru