Salonul Auto de la Geneva 2018

Primele imagini cu noua generație Hyundai Santa Fe: SUV-ul împrumută elemente de design de la Kona

Publicat Marti, 06.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Primele imagini cu noua generație Hyundai Santa Fe: SUV-ul împrumută elemente de design de la Kona - Poza 1
Primele imagini cu noua generație Hyundai Santa Fe: SUV-ul împrumută elemente de design de la Kona - Poza 2
Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Santa Fe, care împrumută unele elemente de design de la "fratele" mai mic Kona, dar și grila introdusă pe noul i30.

Hyundai a început o amplă campanie de promovare a noii generații Santa Fe, care a primit un teaser și câteva schițe spre finalul lunii ianuarie.

Reprezentanța din Coreea de Sud a publicat acum și primele imagini oficiale cu noul Santa Fe, iar prima dintre ele trădează designul exterior.

Noul Santa Fe adoptă linii de design agresive, iar forma blocurilor optice este inspirată de la SUV-ul subcompact Kona și de la modelul electric cu alimentare cu hidrogen Nexo. Deloc surprinzător, Santa Fe include și grila redesenată introdusă prima oară pe noul i30, în timp ce partea laterală pare să fie acum ceva mai adaptată stilistic pentru un SUV.

Cea de-a doua imagine oficială este cu interiorul, care beneficiază de schimbări majore comparativ cu actuala generație. Și aici există unele asemănări cu Kona, în special la nivelul consolei centrale, în timp ce sistemul de infotainment este mai ușor de accesat în timpul condusului.

Ambele imagini au fost publicate de divizia din Coreea de Sud, iar comunicatul de presă care le-a însoțit menționează și câteva detalii despre sistemele de propulsie.

Astfel, noul Santa Fe va avea un motor turbo pe benzină de 2.0 litri, dar și două unități diesel turbo de 2.0 și 2.2 litri. Printre sistemele de asistență care vor fi disponibile pe noul Santa Fe se numără Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Safe Exit Assist sau Rear Occupant Alert.

Mai multe detalii și imagini oficiale sunt așteptate în luna februarie, însă lansarea pentru public a noului Santa Fe este programată pentru Salonul Auto de la New York care va începe în 30 martie, la aproape o lună după Salonul Auto de la Geneva.

Via Hyundai, Motor1


Comentarii (3)

  • Frumos exteriorul si chiar si interiorul. Dar pielea aia ...e absolut bestiala ...ce culoare o fi ?
    1 2
  • farurile a la Cheroke nu dau bine la o caroserie masiva.Parca sunt spincene la farurile care nu mai exista.Plus ca sunt disproportionale cu farurile de ceatza. Sa vedem ce moatoare au,mai economice,Ca de preturi,sigur se "agata" sus!
    6 1
  • Exterior a la DS, interior cam uratel. Sa o vedem in realitate...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru