Primele imagini-spion ale viitorului SUV Alfa Romeo

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.12.2009
Angajatii unui centru de dezvoltare care lucreaza cu Alfa Romeo au fotografiat un SUV care poarta sigla acestei marci, iar imaginile au ajuns ulterior pe internet. Sa fie acesta succesorul conceptului Kamal, prezentat in urma cu sase ani?

In urma cu sase ani, Alfa Romeo a prezentat conceptul unui SUV la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul Kamal prefigura o versiune de productie, care nu a mai aparut pe piata. Inginerii care lucreaza la un centru de cercetare al grupului Fiat din Pomigliano d’Arco au fotografiat un SUV care poarta emblemele Alfa Romeo si pare sa fie in stadiul de prototip. Fotografiile prezentate astazi au fost realizate in luna septembrie a acestui an, dar au fost publicate pe un site italian cu oarecare intarziere.

Daca ne uitam cu atentie la aceste imagini, putem observa ca aproape toate ornamentele sunt la locul lor, singurele elemente lipsa fiind suportii pentru numerele de inmatriculare. Ceea ce este ciudat in legatura cu acest model este faptul ca a reusit sa evite cu succes toti fotografii care ar fi putut sa il spioneze in timpul testelor, lucru deloc usor de reusit.

Printre elementele "imprumutate" de la alte modele din Grupul Fiat ar fi blocurile optice similare cu cele ale lui Fiat Grande Punto si stopurile lui Alfa Romeo 147.

Platforma acestui model are origini necunoscute, dar exista posibilitatea ca aceasta sa fie dezvoltata de Alfa Romeo sau chiar de catre Chrysler. Daca exemplarul surprins in aceste imagini este succesorul lui Alfa Romeo Kamal si va intra in productie, acesta va lupta pe un segment de nisa disputat deja de constructorii premium.

Via | Alvolante

Comentarii (15)

  • Alfa Suv
    e groaznic, parca ar fi gogoasa infuriata
    14 3
  • Cred ca a facut mult mai multe valuri aparitia lui Duster decat acest Grande Grande Punto.

    Nu vad nimic genial sau extraordinar la design... nimic ce sa iti fure atentia... si asta cam strica ideea de Alfa.
    14 1
  • Wrong!
    Am o parere foarte buna despre marca AR si grupul FIAT, dar pe asta chiar nu l-au reusit....ata ete! mai degraba Duster ;)
    11 1
  • schumi
    Design...
    Cu siguranta ca design-ul exterior nu va fi acesta. Asa ca nu trebuie sa ne ambalam prea tare vizavi de acest aspect. Importanta este ideea, si anume ca vor sa scoata un SUV :)).
    2 4
  • Andrei.p
    E conceptul KAMAL si modelul este doar un MULE pentru testarea viitorului crossover
    2 4
  • George
    imposibil!!!!
    nu are cum sa fie reala poza!!!

    Farurile sunt luate de pe Fiat Grande Punto, iar stopurile de pe 147 facelift!!

    Alfa Romeo n-ar face o masina din resturi!
    8 5
  • Etienne
    Alfa SUV
    Un pic de Cayenne, de B9 Tribeca, parca ar fi masina chinezeasca. Cam dezamagitor pentru Alfa. Dar sa nu disperam, nici primele poze publicate de Automarket cu inlocuitorul lui 147, nu aratau mare lucru, si totusi, pozele oficiale cu Giulietta arata bine. Sa asteptam modelul din showroom...
    1 1
  • valentin
    suv alfa
    in sfarsit .....un SUV ALFA, mai bina mai tarziu decat niciodata, mai trebuie aprecia ca au depus mult efort sa realizeze un MULE pentru testarea sasiului care Arata foarte bine spre deosebire de restul producatorilor care atunci cand fac aceste teste nu se obosesc decat sa foloseasca "tabla de sah" + elemente de caroserie fixate cu DALTA SI CIOCANUL :))))
    poate iese inaintea lui 169 pe piata
    3 0
  • Sincer io n-o vad MULE.Este modelul cu care Alfa Romeo promitea un SUV acu cativa ani...

    http://www.nextconceptcars.com/wp-content/alfa-romeo-suv.jpg
    http://ontheautomotive.files.wordpress.com/2009/10/kamal-geneva.jpg
    http://www.italiaspeed.com/news_2003/geneva_report/news_2003_043_11.jpg

    MULE era asta http://www.worldcarfans.com/10703264679/spy-photos-alfa-romeo-suv
    4 2
  • Alfa
    MULE, no MULE nu stiu ce este, sper sa nu puna asa ceva in showroom, pentru ca nu cred sa-l cumpere cineva.

    Bafta Alfa.
    2 4
  • Andrei.P
    "umpic de cayenne, b9 tribeca" 1: cand au facut conceptu kamal nu exista nici una dintre masinile enumerate de tine. 2: vezi si tu ce are in comun tribeca cu identitatea de design a subaru si dupaia compara cu ce are Kamal in comun cu celelalte alfe si o sa iti dai seama ca tribeca e cam copiat el...
    3 3
  • asta numit SUV.. ?!
    0 3
  • bmw power
    haoleo............ce uratenieeeeeeeeeeeeeeeeee...........................copie subaru tribeca
    9 4
  • sssssst
    ...
    Concept Kamal prezentat in 2003 ; concept Tribeca in 2005 ...cine pe cine a copiat ???
    3 1
  • cosmin
    copiat
    au furat design-ul de la cayenne....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru