Primele ipoteze: VW Golf Variant 2008

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.02.2007
Au aparut primele ipoteze legate de versiunea break a lui Golf, care va fi lansata oficial la toamna.

Desi nu a fost prins de paparazzi decat foarte camuflat, Motor Authority si Schulte Design au realizat o prima serie de incercari estetice care reprezinta ipoteze ale designului viitorului Golf Variant.

Desi Volkswagen a luat in calcul la un moment dat chiar renuntarea definitiva la versiunea break a lui Golf, presiunea venita din partea publicului a facut ca sefii germanilor sa nu faca acest pas.

Noul Golf Variant va fi lansat oficial la finalul acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt si va intra in vanzarea la scurt timp dupa aceea. Lansarea noii versiuni a lui Golf vine in momentul potrivit pentru Volkswagen, care a pierdut destul teren in fata unor modele ca Opel Astra Caravan sau Ford Focus Tournier. Versiunea noua va dispune de aceleasi motoare ca cele ale gamei hatchback: 1.6/102 CP, 2.0 FSI/150 CP si in versiuni diesel, 1.9 TDI/105 CP si 2.0 TDI/140 CP.

Comentarii (2)

  • info
    naspa rau....se putea si mai bine.....designul a fost dat cam la norma....sa vedem insa cu noul golf VI
    0 0
  • twingo121675@
    da r32 nu are?
    daca ar scoate golf variant r32 poate ar arata mai bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru