Primele schiţe oficiale ale coupe-ului dezvoltat de Veritas

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.05.2011
Germanii de la Veritas au publicat primele schiţe cu noul lor model. Este vorba despre un coupe care preia din liniile lui Roadster RS III şi foloseşte un V8 de 560 de cai.

Oficialii germani ai brand-ului Veritas au dat publicităţii primele schiţe cu viitoarea lor creaţie. Vorbim despre un coupe derivant din modelul Roadster RS III care, cu siguranţă va stârni ropote de aplauze în momentul lansării. În ceea ce priveşte numele acestuia, oficialii germani nu au luat încă o decizie.

Dacă liniile caroseriei ne amintesc de Roadster RS III, atunci cu siguranţă propulsorul folosit pentru noul coupe va fi o adevărată surpriză pentru fani. Inginerii Veritas au decis ca noua creaţie să "scape" de vechiul V10 prezent pe BMW M5 E60 şi să beneficieze de noul V8 biturbo de 4.4 litri care produce 560 de cai.

Pentru ca maşina să poată face faţă unui asemenea propulsor, designerii vor fi nevoiţi să aducă o serie de modificări părţii frontale, întrucât "acest motor are nevoie de o răcire mult mai bună decât agregatul V10".

Via | CarAdvice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru