Primul Chevrolet Volt pre-productie a iesit de pe linia de asamblare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.04.2010
General Motors declarat ieri ca primul Volt pre-productie a iesit de pe linia de asamblare a uzinei Hamtramck din Detroit. Acesta nu va ajunge insa la dealeri.

General Motors a anuntat oficial ca primul exemplar Chevrolet Volt a iesit de pe linia de productie. Prima unitate a modelului electric a luat nastere la uzina Hamtramck din Detroit, urmand sa fie folosita de o echipa de ingineri americani pentru a studia problemele de calitate si pentru a face ultimele retusuri. Exemplarul cu numarul unu nu va fi vandut, scopul sau fiind doar unul de cercetare.

GM a declarat ca "aceasta versiune pre-productie si cele care vor urma dupa ea nu vor fi vandute la dealeri, dar vor fi folosite pentru a se asigura ca linia de productie indeplineste toate normele de calitate fixate de echipa de ingineri."

Teri Quigley, presedintele uzinei Hamtramck, a declarat ca fabrica pe care o conduce va da nastere in lunile urmatoare mai multor exemplare Volt pre-productie, ce pregatesc lansarea oficiala programata in toamna.

via | egmcartech

Comentarii (2)

  • eu
    Nu va fi niciodata vandut vreun exemplar catre marea masa. Nu exista nici un interes sa se dezvolte motoarele electrice. Mogulii din petrol nu vor permite asta. Sunt sigur!
    1 6
  • lasa gargara

    probabil nu stii cine este GM, Ford, Toyota, VW, etc

    mogulii din petrol se vor adapta, vor investi in energii regenerabile/eco. Gandirea ingusta a celor ca tine, tzine de cultura, educatie si informatie. Ca fapt divers, mai draga, "mogulii" sunt afaceristi, ei vor sa castige bani si nu conteaza de unde atat timp cat actionariatul are de castigat. Da' ce sa-i faci cu indivizii cu creierul spalat ce cred in marinari deveniti Mesia si considera ca blondele pot avea mai mult decat un neuron pe langa o pasarica oricand disponibila preshului.

    asa ca plimba ursu', faci umbra inutil de moare si mortu' langa tine
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru