Primul kit de tuning pentru Alfa Romeo Giulietta vine de la Marangoni

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.12.2010
Producătorii de anvelope Marangoni îşi promovează noile anvelope cu siliciu cu ajutorul versiunii modificate de TRC Italia a lui Alfa Romeo Giulietta G430 iMove.

Italienii de la Marangoni au făcut echipă cu tunerii de la TRC Italia pentru a prezenta noile anvelope ecologice ale producătorului mai sus amintit şi pachetul de tuning pentru Alfa Romeo Giulietta. Anvelopele respectivului model sunt realizate cu un compus de cauciuc bogat în siliciu, care îi conferă atât o nuanţă verde flourescentă, cât şi o rezistenţă la rulare scăzută care îi reduce consumul de carburant. Jantele utilizate sunt Barracuda Karizzma de 19 inch şi sunt vopsite în negru pentru a forma un contrast cu pneurile de 235/35.

În ceea ce priveşte pachetul de tuning, kit-ul este inspirat din aspectul lui Ferrari F430. Cei de la TRC Italia au aplicat aceeaşi strategie pentru pachetul dezvoltat pentru MiTo – M430. La nivel estetic, pachetul include o bară de protecţie faţă în stilul lui Ferrari F430, o bară de protecţie spate cu difuzor de aer integrat şi un spoiler discret pentru hayon. Fantele de aerisire incluse în bara de protecţie faţă răcesc frânele de pe puntea faţă.

Motorul lui Alfa Romeo Giulietta a primit o nouă turbină, care îi conferă o putere maximă cu 51CP mai mare, 286 CP.

Suspensiile au fost înlocuite cu un pachet de la kW, iar frânele au fost înlocuite şi ele cu un pachet Tarox B360 cu discuri din material compozit, 10 pistonaşe pentru etrierii faţă şi discuri de 330 milimetri. Garda la sol a fost redusă cu patru centimetri.

Interiorul a fost decorat ce ide la Conte of Florence, cunoscuţi pentru echipamentele de golf pe care le comercializează, iar habitaclul abundă în piele întoarsă şi carbon. Portbagajul i-a făcut loc unui Segway, care îşi scoate ghidonul prin spaţiul destinat sacului de schi. Debutul lui Giulietta G430 iMove va avea loc la Salonul Auto de la Bologna.

Via | Carscoop

Comentarii (9)

  • :D
    E urata cu spume Giulietta asta si e si proasta :D

    Imitatia aia de carbon pe bord se potriveste ca nuca in perete.
    6 21
  • :)
    arata belea!!
    8 6
  • valeriu
    alfa
    deci arata Kriminal de frumoasa, superba, belea, bara fata si difuzorul spate se integreaza foarte bine in design, pacat ca nu iesi si din fabrica asa, bravo lor
    7 5
  • prudentul
    anvelope ecologice?
    Asadar, produs ecologic=produs de culoare verde.

    Serios, s-a ajuns prea departe cu isteria asta eco, bio, hybrido, euro ţ-şpe... Să faci anvelope de culoare verde si să zici că-s ecologice, asta-i prea de tot. Nu cumva-s şi biodegradabile?

    Senzaţia pe care o am e că maşina asta a dat iama prin plantaţia de spanac.
    6 4
  • groaznic :(
    serios ati vazut masina? arata de parca a intrat intr-o diaree pe strazile noastre (de la vaci :)) ).
    e cam exagerata, ma si gandesc oare nu cumva trece masian de 20.000 de euro ? cine ar lua-o ? poate pentru perfomante ....desi ......
    5 10
  • pai masina mea are cauciucurile la fel dupa o zi de mers prin bucuresti:))))) si sunt bicolore:))):))):))
    1 0
  • alt rahat de cutie, italienii parca-s prosti... nu am auzit la ei de o limuzina care sa dea clasa la ceva, fac numai cutii...
    2 6
  • mda
    e adevarata ca supara pe cocalari pt ca nu se adreseaza lor!! dar pt voi exista alternative...vag-oneta,fumigene etc!! nu-i stirbiti faina si rafinamentul alfei!!
    7 2
  • alfa
    timpul de glorie a marcii Alfa romeo a apus.. masinile arata foarte bine, din pacate sunt lipsite de fiabilitate.

    mi se par interesante cauciucurile galbene de pe ea, oricum, ramane o masina pt sexul frumos
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru