Primul kit de tuning pentru Fiat Punto EVO

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Novitec a realizat un kit de tuning pentru Fiat Punto EVO, iar versiunea de top a acestuia dezvolta 160 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde.

Tunerii de la Novitec au realizat primul pachet de tuning extern pentru Fiat Punto EVO. Modelul italian a fost modificat în primă fază de tunerul de casă al mărcii Fiat, Abarth, dar acesta este primul kit de tuning realizat de o casă externă. Inginerii de la Novitec au atacat două versiuni de motorizare, iar partea estetică nu a fost lasată de izbelişte. Versiunea 1.4 Multiair dezvoltă acum 160 CP şi 246 Nm, în timp ce aceasta pleca din fabrică cu 135 CP şi 206 Nm. Surplusul de putere vine prin intermediul unităţii PowerJet 2, care costă 419 euro. Graţie modificării respective, Punto Evo 1.4 Multijet Novitec accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 209 km/h.

Versiunea 1.6 Multijet a lui Fiat Punto EVO a primit un kit de 144 CP şi 356 Nm, oferiţi de modului Novitec Powerrail 5. Pachetul respectiv de putere costă 335 de euro. Toate versiunile de motorizare ale lui Fiat Punto EVO pot primi un sistem de evacuare sport cu evacuări finale din oţel inoxidabil, iar clienţii pot opta pentru una dintre cele 26 de versiuni de evacuare finală, oferite atât cu două, cât şi cu patru ţevi.

La nivelul exteriorului Fiat Punto EVO primeşte un kit aerodinamic complet. Astfel, bara de protecţie faţă este echipată cu o buză inferioară, bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer, iar uşa hayon-ului primeşte şi ea un spoiler.

Modelul beneficiază de o nouă capotă şi de un set de praguri lateralte. Clienţii pot opta şi pentru o suspensie nouă, care include arcuri sport, amortizoare sport şi un sistem de reglare a înălţimii care poate să reducă garda la sol de la 35 de milimetri până la 75 de milimetri.

Via | ZerCustoms 

Comentarii (6)

  • Arata bine ,cu exceptia pleoapelor de pe faruri care mi se par penibile
    4 1
  • Corectare
    "Punto Evo 1.4 Multijet Novitec accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde şi p....."
    Sunteti siguri ca e Multijet??? si nu Maer?
    2 0
  • julius
    atentie
    cum se poate reduce garda de la 35 mm la 75mm? inversati valorile
    1 1
  • intr-adevar
    ...ploapele arata rau si sunt montate prost. Insa designul masinii arata foarte bine, pentru aprox 500 de auro rezultatul este super ok. 1,4 benzina pare un nou hit...
    2 2
  • Unii mai prosti decat altii, care dau thumbs up aiurea .
    1.(Julius) garda nu o reduce de la 35 la 75 mm , ci garda se reduce incepand de la 35 mm pana la 75 mm (max)
    2.(ovi) esti sigur ca te costa 500 de euro prietene? eu zic sa faci un research calumea sa iti faci punto exact cum e cel din poza te duce la 3000 de euro , daca tu gasesti la fel cu 500 de euro da'mi si mie linkul sa imi dau commanda.
    0 0
  • intre 35 si 75 mm *
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru