Primul teaser cu noul Chrysler 300C

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 21.11.2010
Constructorul Chrysler a publicat primele imagini cu viitorul 300C. Modelul american va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit de anul viitor.

Oficialii Chrylser au publicat primul teaser cu viitorul model 300C. Acesta va face cunoştinţă cu publicul în cadrul Salonului Auto de la Detroit care se va desfăşura la începutul anului viitor. Pozele oferite de Chrysler ne dezvăluie o grilă restilizată şi nişte blocuri optice care au parte de un design modern.

De asemenea, viitorul model Chrysler a renunţat la celebrele forme americane, design-ul acestuia fiind unul mult mai fluid, iar detaliile exterioare împreună cu eleganţa şi stilul de la interior vor face din 300C un adevărat rival pentru BMW Seria 5, Audi A6 şi Mercedes E-Klasse. Viitorul sedan american va beneficia de un şasiu refăcut, iar sub capotă va ascunde propulsorul V6 Pentastar de 3.6 litri, în timp ce pentru amatorii de senzaţii tari, oficialii Chrysler au pregătit agregatul V8 de 5.7 litri.

Via | Autoblog

Comentarii (10)

  • Americanii si chinezii
    Ce s-au gandit ei asa sa ia farurile de pe A7 si sa le combine cu ledurile de la Q7 facelift...

    Succesul 300c ului s a datorat faptului ca arata ca un fake rr sau bentley ca sa se bucure toti saracii cu duhul ca au masina de "mobster" cu sasiul aruncat la gunoi de mercedes pt ca il foloseau in 95 ...macar suspensia fata era din 99.

    Am mers cu un srt8...era o placere sa stai in plasticul ala sculptat cu dalta si ciocanul sau pielea crapata dupa 20.000 km...sau lumina aia verde-bleu care o vezi doar la "tunerii" din targ...dar oricum cand iti dadea cutia de viteze una dupa ceafa nu mai obervai lucrurile astea...noroc ca se auzea motorul superb si mai indulcea amarul.

    Asta e o masina care de noua e la mana a 2 a.
    17 6
  • .marius.
    @p-george
    110% de acord cu tine !
    11 5
  • american pai
    pentru noul 300C, americanii au facut apel la o echipa de. . . chinezi. Acestia fiind singurii capabili sa copie designul european.

    Team-ul american cand a auzit ca trebuie sa "indulceasca" liniile s-a simtit jignit in ego-ul de redneck cu resturi de mac in coltu gurii, si-a sters spuma de bud de pe barbie si a eclamat: f...k! ui ar a praud american! ui dont du zat.
    6 6
  • cineva
    Poze spion cu noul 300C
    Aici puteti vedea in ansamblu noul model 300C: http://au7o-mo7o.blogspot.com/2010/11/chrysler-300-c-facelift-poze-spion.html
    3 0
  • 300c
    Asta e model nou asa cum e nou si passatul , e un facelift de prost gust.
    5 2
  • kumite
    WTF !
    Mda...sigura va sta ceva, de la americani,in gat!Da.Cate mai stitivoi,ma?Da ,de iesitul din criza nu stiti nimica?N-au stiut nici bunicii de iesirea din criza.Ce v-ar mai tremura genunchii daca aveti asa ceva!
    Zgomotul de la motor e copiat dupa Great Wall!Asa sa stiti!
    Duh.......
    4 1
  • No... ca au stricat-o si p'asta!

    Aveau si ei... Chrysler'ul... o masina ok. Ce s'au gandit ei... hai sa "indulcim" ditamai hardughia care oricum n-ar trebui sa fie dulce deloc...

    E ca si cum l-ai imbraca pe Chuck Norris in Cenusareasa...
    3 1
  • mda
    multi destepti mai sunt in tara asta....de asta sunt pe primul loc in economia mondiala!! sau era China cumva??
    4 4
  • dubfire
    copie
    pai e plin NY-ul de masini de prin 2000 sau si mai vechi cu leduri "ajustate" dupa Audi....pe de alta parte s-au vandur Audi-uri in disperare acilea de cand au aparut cu farurilr astea cu leduri.....asa k de ce sa nu faca si ei asa ceva...plus de asta s-au miscat incet, japonezii au fost mult mai rapizi
    1 0
  • superb
    e mai reusit decat rahaturile alea germane!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru