Primul Veritas RS III, distrus la test-drive

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.09.2008
Doi germani au reusit sa avarieze un supercar Veritas RS III la primul test-drive public efectuat cu acest model.

Esential

500.000 de dolari costa un exemplar al supercarului Veritas RS III.

Unul dintre cele mai exclusiviste supercaruri de pe piata este Veritas RS III. Vorbim de un vehicul monopost proiectat sa fie construit in 50 de exemplare.

Veritas RS III beneficiaza de o structura monococa, la care au fost folosite materiale usoare precum kevlarul. Acest lucru face ca modelul Veritas sa cantareasca putin peste 1000 kg.

Greutatea extrem de mica alaturata unei motorizari V8 de 473 CP fac din supercarul german un adevarat monstru, capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, si sa atinga viteza maxima de 330 km/h.

Primul exemplar al acestui model de aproape 500.000 de dolari a ajuns intr-un showroom din Moenchengladbach, Germania. Aducerea prototipului Veritas in centrul din Moenchengladbach a starnit un interes nestavilit printre angajatii companiei.

Doi apropiati ai managerului garajului din Moenchengladbach au luat cheile masinii de la acesta si s-au hotarat sa efectueze un prim test-drive cu Veritas RS III. Inca a ramas un mister cum cei doi au incaput in vehiculul proiectat pentru o singura persoana, dar este cert ca nefericitii eroi au fost vinovati de avarierea prototipului Veritas RS III.

Dupa ce au fost arestati pentru ca au incercat sa fuga de la locul accidentului, politistul care s-a ocupat de incident a declarat despre cei doi ca „sunt prea nerozi pentru a conduce o masina atat de nervoasa”.

Via | Ananova

Taguri: Veritas

Comentarii (2)

  • marius
    hahahaha
    "prea nerozi pentru a conduce o masina atat de nervoasa" =)) ...
    0 0
  • hihihi
    Prea multa bere in creierul lor de comunisti !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru