Productia lui Bugatti Veyron este pe cale sa se incheie

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.01.2009
Bugatti a livrat saptamana trecuta exemplarul Veyron cu numarul 297. Mai lipsesc doar trei unitati din totalul de 300 care au fost programate pentru productie.

Atunci cand Bugatti a inceput productia modelului Veyron, cu patru ani in urma, oficialii companiei au anuntat ca vor produce numai 300 unitati. Potrivit unui purtator de cuvant Bugatti, mai sunt 50 de exemplare disponibile, ceea ce inseamna ca 250 au fost deja livrate. Aceasta afirmatie este contrazisa de faptul ca Veyron-ul cu numarul 297 a fost livrat saptamana trecuta in Dubai. Daca acest Veyron este al 297-lea din serie, doar 3 exemplare ale supercar-ului vor mai fi construite. Veyron-ul cu numarul 297 a fost vopsit albastru si a primit o serie de elemente inedite, cum ar fi grila radiatorului redesenata.

Pe langa modelele standard, Bugatti a construit 15 modele speciale intitulate Sang Noir, cinci Pur Sang si cinci modele Hermes. Singura explicatie plauzibila ar fi ca proprietarul Veyron-ului cu numarul 297 si-a ales singur numarul de sasiu, sau ca oficialul Bugatti nu a luat in considerare editiile speciale ale lui Veyron atunci cand a declarat ca mai sunt 50 de exemplare inca nelivrate.

Bugatti va incepe productia lui Veyron in versiunea decapotabila, dar si a lui Grand Sport, in Martie. Modelul Grand Sport va fi disponibil doar pentru clientii actuali ai modelului Veyron si va fi produs in doar 150 de exemplare.

Via | GlobalMotors

Comentarii (1)

  • FELICITARI !
    Allez Veyron !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru