Productia lui Nissan Qashqai revine la capacitate maxima

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.01.2010
Productia lui Nissan Qashqai va reveni pentru sase luni la capacitate maxima prin adaugarea celui de-al treilea schimb la fabrica din Sunderland.

Cei de la Nissan vor adauga cel de-al treilea schimb la fabrica lor din Sunderland (Marea Britanie) pentru a mari productia lui Qashqai. Fabrica respectiva produce modelele Qashqai, Micra si Note, iar redeschiderea temporara a celui de-al treilea schimb aduce 400 de locuri de munca, alaturi de cele 160 de locuri pe care le vor adauga prin contractele pe termen fix.

Nissan estimeaza ca vor utiliza cel de-al treilea schimb pentru sase luni, dupa care vor reveni la productia in doua schimburi in cazul in care cererea pentru Qashqai, Note sau Micra nu va creste semnificativ. Motivul cresterii productiei lui Qashqai este o crestere subita a cererii pentru acest model, care urmeaza sa primeasca un facelift in luna martie. Cei de la Nissan vor sa evite cu orice pret producerea de automobile care vor ramane pe stoc, asa ca vor doza efortul de productie cu atentie.

Tot in vara acestui an, Toyota va renunta la aproximativ 750 de angajati de la fabrica sa din Derbyshire, Marea Britanie. Niponii au 3.800 de angajati la aceasta facilitate de productie si au decis sa renunte la 750 pentru eficientizarea si sustenabilitatea viitoare a fabricii care produce Avensis si Auris.

In ciuda faptului ca vor produce si noul Auris Hybrid la aceasta fabrica, cei de la Toyota sunt increzatori ca vor reusi sa faca fata cu un efectiv redus cu 750 de persoane.

Via | Carsuk

Comentarii (1)

  • foarte plictisitor articolul
    0 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru