Productia lui Veyron va fi suplimentata

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.07.2007
Pentru ca cererile mari determina prelungirea termenului de livrare la aproape 18 luni, Bugatti va creste ritmul de productie a lui Veyron.

Una dintre problemele celor cu bani este faptul ca masinile scumpe nu pot fi cumparate direct din showroom si ca de obicei timpul de asteptare depaseste un an de zile. Iar durata creste direct proportional cu cererile, deoarece ritmul de productie este putin probabil sa fie imbunatatit.

Ei bine, vesti bune de la Bugatti. Deoarece clientii se arata tot mai interesati de supercarul Veyron, Bugatti a decis sa sumplimenteze productia anuala cu nu mai putin de 25%. Un procent mare, care insa inseamna doar 15 masini in plus pe an in conditiile in care productia lui Veyron insumeaza 60 de unitati anual.

Chiar si asa, timpul de asteptare este destul de ridicat, Bugatti afirmand ca doreste sa scada la mai putin de un an termenul de livrare a modelului.

Initial, inainte de inceperea productiei de serie, sefii Bugatti afirmasera ca vor scoate doar 300 de exemplare Veyron in total, insa numarul de clienti in continua crestere a facut ca acest target sa devina din ce in ce mai sensibil.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru