Produsele MotecX au debutat pe piaţa din România

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 13.05.2010
Italienii de la MotecX au debutat pe piaţa din Romania în luna mai. Aceştia au venit cu trei produse - MotecX Power în versiunile Diesel şi Benzină, alături de MotecX MotorOil.

Esential

99 de lei este pretul lui MotecX Benzina si al lui MotecX Diesel.
79 de lei este pretul aditivului de ulei MotecX Motor Oil, ce are o capacitate de 100 ml.

Produsele MotecX au intrat oficial pe piata din România cu trei sortimente. Acestea sunt tratamentelele pentru motorul şi sistemul de alimentare al motorului, existând un tratament unic de ulei şi două tratamente pentru sistemul de alimentare. Tratamentul pentru ulei se numeste "MotecX Motor", în timp ce tratamentele pentru sistemul de alimentare se numesc "MotecX Power" şi sunt oferite în două versiuni – una pentru motoare diesel, iar cealalta pentru motoare otto.

Importatorul unic al produselor MotecX în România este Transilvania Motorsport. Oficialii acestei companii au anuntat că vor oferi, în primă fază, doar trei produse, existând posibilitatea introducerii unui număr mai mare de produse îm funcţie de cerinţele pieţei. Toate cele trei produse sunt compatibile cu orice tip de ulei motor mineral, semisintetic şi sintetic. De asemenea, aceste produse au o eficacitate de 20.000 kilometri, respectiv fiecare dintre aceste produse este eficient pe acest interval de kilometri.

Pretul recomandat de importator pentru aditivii pentru sistemul de alimentare este de 99 de lei pe cutie, în timp ce aditivul de ulei costa 79.9 lei cu TVA inclus. Potrivit celor de la MotecX, produsele lor curăţă şi menţin curat motorul şi sistemul de alimentare.

Aceste produse au proprietăţi antioxidante si demulsifiante, precum şi anticorozive. Frecarea şi uzura motorului vor fi reduse de aceste produse dacă sunt utilizate corespunzator. Cei de la MotecX au subliniat faptul că produselele lor nu contin metale, cadmiu, PCB, halogeni, clor, fosfor, bariu, plumb, sulf, acetonă, acizi, alcalini, coloranti, siliconi sau teflon.

Pentru fişa de produs a lui MotecX PowerDiesel, CLICK AICI.

Pentru fişa de produs a lui MotecX PowerBenzina, CLICK AICI.

Pentru fişa de produs a lui MotecX Motoroil, CLICK AICI.

Via | TransilvaniaMotorsport

Comentarii (14)

  • Inca o idee buna de a iesi din criza mai usor.
    4 0
  • parca mai aveam pe undeva p'aici un articol despre " miturile " aditivilor . . . sa inteleg ca ne-am schimbat parerea ?


    ... sau ar fi trebuit ca titlul articolului sa inceapa cu [P]

    ( spun asta pentru ca articolul este publicitar, si in nici un caz nu este o constatare a voastra . . . sau poate.. cinestie .. dar ma indoiesc ca ati folosit produsele astea pe ultima suta de mii ca sa puteti spune cu certitudine ca-s extraordinare :) )
    6 1
  • @unckle
    Articolul acesta nu este advertorial. Scopul acestei stiri este de a informa publicul de faptul ca produsele MotecX au debutat in Romania.

    Dupa cum scrie si pe cutie, un flacon de produs trebuie folosit 20.000 kilometri, nu 100.000.

    Toate capacitatile si proprietatile acestor produse sunt anuntate de producatorul acestora, nu de Automarket, iar acest lucru poate fi dedus cu usurinta din text ( vezi cel de-al treilea paragraf), in special partea cu "Potrivit celor de la MotecX.....", pana la finele acelui paragraf.

    E ca si cum ai spune ca fiecare stire de prezentare a unui model nou este un advertorial deoarece anuntam consumul si performantele acelui model. Din moment ce producatorul anunta o informatie, aceasta este sustinuta de reputatia producatorului si verificata - in cazul consumului - spre exemplu - in timpul unui drivetest.

    Nu putem testa acest produs in aceeasi maniera in care putem testa o masina, deoarece inseamna sa facem un rulaj destul de mare al unei masini si apoi sa ii desfacem motorul, asta dupa ce l-am desfacut in prealabil sa vedem in ce stare e inainte de tratament.
    5 5
  • exact
    parca tot aici am citit nu cu mult timp in urma un articol care blama genul asta de produse

    consecventa ???
    2 0
  • @ionut
    Ideea articolului respectiv era sa deschideti ochii si sa nu cumparati tot ce se "arunca" pe piata - vezi "capsulele magnetice pentru reducerea consumului de carburant".
    5 1
  • sau
    sau genul asta de produse pe care le promovati "gratuit si dezinteresat" :))
    3 1
  • :) , este totusi un fel de publicitate , d'asta nu prea se "incadreaza" in tipicul articolelor de pe site.
    Evident ca se poate spune si despre testele pe care le faceti ca-s publicitare --- nu pot sa nu-mi amintesc de o serie de teste cu Citroen ... nu cred ca v-ati pus in cap intr-o dimineata sa testati toata flota Citroen :) .
    Evident toate astea sunt parte a meseriei, fie ele prezentari de masini sau produse destinate masinilor ... dar articolul asta este cam "copy/paste" la un mail primit langa un OP :) . La drum de criza este "laudabila" orice initiativa , deci felicitari ...

    gogule.. ia mana de pe tastatura ca strici calculatoru.... sus la caruta si valea ...
    0 0
  • @unckle
    Iti trimit cu mare drag comunicatul pe mail, sa compari stirea cu comunicatul.

    Am testat flota Citroen pentru ca ne-a fost oferita, lucru pe care il vom face cu orice masina care ne este oferita la test. Daca nu am testat-o deja, o vom testa atunci cand ne este oferita. Am fi facut acelasi lucru cu gama oricarui alt producator si vom face atunci cand ne este oferita.

    Am raspuns destul pe marginea acestui subiect.

    Orice comentariu ce nu are legatura directa cu produsele MotecX va fi sters.

    O zi buna!
    2 0
  • sa speram ca vor aduce performante masinii , si nu ma refer la viteze si multi ponei..ci doar la reducerea consumului si a vibratiilor datorita unei ungeri bune ...

    Bun articol Automarket !!!
    1 2
  • sonky
    MoteX e un produs cunoscut la nivel mondial.Sunt de asemea super tarii in electronica pentru motorsport (electronica motor).Sti si Evo ,mare parte din ele folosesc electronica MoteX.
    Nu am nici o legatura cu Transilvania Motorsport ,sunt doar un pasionat de rally
    3 0
  • Sonky
    Scuze comentariu e fals ,am confundat MoteX cu Motec.
    2 1
  • Corect, spre deosebire de "restul" presei auto online aici a-ti si facut un articol despre produs , scuze de acel "copy/paste" :P ... ar trebui sa intru si sa scriu asta pe site la promotor, 4tuning si altele :)
    4 0
  • Luam o scurta pauza si revenim, PUBLICITATE !
    6 1
  • gabi medias
    motecx
    sunt posesorul unui golf gti.amtestat produsele motecx .sunt foarte multumit.imi indica consumul cu 0.5 l mai putin la suta de km parcursi mixt.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru