Profit record pentru Bentley

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.07.2007
Compania britanica a inregistrat rezultate financiare pozitive pentru al patrulea an consecutiv.

Bentley a raportat o crestere a profitului sau, pentru al patrulea an consecutiv. Sumele incasate de compania britanica au consemnat un nivel record.

Bentley a inregistrat vanzari ridicate si anul trecut, dar in 2007 nivelul vanzarilor a crescut cu aproape 20%, fata de primul semestru al anului trecut. Compania britanica si-a dominat principalii adversari de pe piata, Maybach si Rolls-Royce.

In primele sase luni din acest an Bentley a vandut 5.600 de unitati pentru care a incasat 739 de milioane de euro. Profitul final inregistrat de Bentley, aferent primului semestru, s-a ridicat la 85 de milioane de euro.

Cresterea vanzarilor si a profiturilor s-a datorat expansiunii pe unele piete aflate in mare crestere, cum ar fi Rusia si China.

Comentarii (6)

  • da
    Asta da masina..........Clasa , nu gluma
    0 0
  • curiozitate
    stiati ca cablajele electrice de la masinile de mai sus se fac la arad, romania ?
    firma ce le produce se cheama leoni
    0 0
  • ...
    Asta e o masina pentru Irinel..a busit defapt una si si-a luat un Rolls. Pe dedesubt e un VW Phaeton, o masina extraordinara. Un Phaeton as cumpara, dar un Bentley pentru brand si 2 turbine....la un cost dublu fata de Phaeton, nu e deloc incantator. Dar inca mai am ani buni pana sa imi fac griji ce masina se asorteaza la 60ani.
    0 0
  • IUBY MEU :X :X :X
    Bentley Conrinental (GT si Flying Spur) sunt "iubitele" mele, sa nu va prind ca va atingeti de ele :P
    Acuma pe bune, nu am vazut masina cu un compromis mai bun intre lux, confort si performanta...
    Nu vreau sa fiu contrazis :P
    0 0
  • laurro
    o.k. !
    pt "de mine". nu te contrazicem! e si greu de altfel. vorba aia : " dai un ban, si stai in fata !". pt cine poate sa-si cumpere, felicitari si sa o stapaneasca sanatos !!
    0 0
  • kkt
    cattt costaaaa?? bentley asta??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru