Project Kahn prezintă Range Rover Vesuvius Edition Sport 300

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 13.08.2011
Britanicii de la Project Kahn au operat o serie de modificări interioare şi exterioare pentru Range Rover. Pachetul poartă denumirea de Vesuvius Edition Sport 300 şi "erupe prin eleganţă".

Vezuviu este numele unui vulcan italian activ care în anul 79 a erupt şi a devastat oraşele romane Pompeii și Herculaneum. De această dată nu vom vorbi despre istoria tumultoasă a vulcanului situat în Golful Neapole ci despre noul kit de tuning oferit de britanicii de la Project Kahn.

Prima versiune a acestui pachet a fost prezentată în 2007 şi dispunea de o culoare a caroseriei în două nuanţe alături de câteva modificări ale interiorului. Versiunea nouă a acelui pachet poartă denumirea de Vesuvius Edition Sport 300, costă 80.000 de euro şi conform tunerului britanic erupe prin eleganţă. La exterior, culoarea portocalie de pe capotă şi plafon se îmbină perfect cu negrul mat al maşinii.

Pentru a continua în acelaşi ton, britanicii au vopsit spoilerul faţă şi marginile jantelor cu aceeaşi nuanţă de portocaliu. Pentru a încheaia într-un mod vulcanic, Project Kahn a adăugat jante RS din aluminiu de 22 de inch, o suspensie nouă şi un sistem de evacuare sport. La interior, se continuă aceeaşi temă de negru şi potocaliu.

Britanicii au optat pentru scaune sport, logo-uri inscripţionate cu "Vesuvius" şi un set nou de pedale.

Via | Project Kahn

Comentarii (1)

  • "Versiunea nouă a acelui pachet poartă denumirea de Vesuvius Edition Sport 300, costă 80.000 de euro şi conform tunerului britanic erupe prin eleganţă." =))))))
    chiar că "erupe"!:)))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru