Publicul a ales noul logo pentru Alfa Mi.To

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.04.2008
Publicul si fanii brand-ului Alfa Romeo au ales un logo pentru noul hatchback Mi.To, lansat luna trecuta.

Esential

7 logo-uri diferite a pus la dispozitia fanilor sai Alfa Romeo pentru viitorul Mi.To

In urma cu doua saptamani va anuntam ca Alfa Romeo a apelat din nou la ajutorul publicului pentru a alege un logo care sa se potriveasca modelului Mi.To. Desi au mai avut o astfel de initiativa esuata atunci cand au incercat sa gaseasca un nume potrivit pentru micul hatchback, se pare insa ca aceasta provocare a fost un succes.

Publicul si fanii Alfa Romeo au ales unul din cele 7 logo-uri gandite de constructorul italian, numarul votantilor fiind unul foarte mare. Logo-ul din imagine este cel care a castigat competitia si care, potrivit oficialilor Alfa, a intrat deja in istorie. Ramane de vazut daca italienii se vor tine de cuvant si nu vor abandona sigla propusa de public asa cum au facut-o si cu numele Furiosa.

Comentarii (1)

  • prudentul
    pană la urmă cum e?
    Citez "Publicul si fanii Alfa Romeo au ales unul din cele 7 logo-uri..."."Logo-ul din imagine este cel care a castigat competitia...".No, amu care-i logou' ăla ? Că io văd şapte, deşi nu-s beat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru