Raikkonen a cumparat Corvette-ul lui Sharon Stone

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.05.2008
Kimi Raikkonen, a platit 200.000 de euro pentru un Corvette care i-a apartinut actritei Sharon Stone.

Esential

200.000 de euro este suma pe care a platit-o Raikkonen pentru Corvette-ul care i-a aprtinut actritei Sharon Stone

Campionul mondial Kimi Raikkonen are o pasiune aparte si pentru modelele clasice sportive. Acest lucru a fost confirmat weekendul acesta, cand Raikkonen a achizitionat un Chevrolet Corvette din 1974 in cadrul licitatiei organizate de Fundatia de lupta impotriva Sida a celebrului cantaret Elton John.

Masina a fost cumparata pentru 200.000 de euro, printre fostii sai proprietari numarandu-se celebra actrita de la Hollywood, Sharon Stone. Surprinzator, dar exemplarul cumparat de campionul mondial de Formula 1 a fost rulat doar 6.5 kilometri, nici unul dintre proprietari nefiind foarte pasionati de ideea de a conduce superba masina de colectie.

Suma platita de Kimi a fost insa destul de mica in comparatie cu celelalte obiecte licitate in seara dinaintea cursei de la Monaco. Astfel, Vijay Mallya, miliardarul indian care detine echipa de Formula 1 Force India, a platit 226.000 de euro pentru pianul la care Elton John a compus albumul "Songs from the West", din 2001.

Mallya a donat si o croaziera de o saptamana pe unul din vasele sale de lux, care a fost licitata pana la 375.000 de euro de un miliardar anonim.

Intreaga licitatie a totalizat fonduri de un milion de euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru