Raliul Suediei: P. Solberg castiga SS1

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.02.2008
Raliul Suediei a luat startul cu Superspeciala Karlstad 1, prologul singurei etape care se disputa pe zapada.

Raliul Suediei a luat startul oficial cu Superspeciala Karlstad 1. In lipsa castigatorului de anul trecut, Marcus Gronholm, Raliul Suediei nu cunoaste un favorit clar. Primul timp al zilei a fost inregistrat in dreptul lui Petter Solberg, pilotul principal de la Subaru si castigatorul titlului mondial din 2003.

Norvegianul a fost singurul pilot care a coborat sub 1 minut si 29 de secunde in prologul etapei scandinave. Marea surpriza a acestei seri a fost tanarul finlandez de la BP Ford, Jarri Latvala, care a reusit cel de-al doilea timp pe Karlstad 1. Latvala a oprit cronometrul la jumatate de secunda in spatele lui Solberg. Coechiperul sau, Mikko Hirvonen, a venit pe trei la 0.9 secunde diferenta de primul loc.

Cvadruplul campion mondial, Sebastien Loeb, a inregistrat doar al patrulea timp al zilei, dar se mentine serios in lupta pentru Raliul Suediei deoarece nu a pierdut decat 1.1 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru