Range Rover primeşte versiuni noi: Westminster înlocuieşte Vogue

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.02.2012
Range Rover se bucură de trei versiuni noi: Westminster, Autobiography şi Supercharged Autobiography. Toate vin cu ceva mai multe elemente opţionale la capitolul estetică şi confort.

Land Rover a anunţat că va introduce trei declinări noi pentru modelul Range Rover, botezate TDV8 Westminster, TDV8 Autobiography şi Supercharged Autobiography.

Prima dintre ele, propusă pentru a înlocui deja cunoscutele versiuni Vogue şi Vogue SE, vine cu o grilă faţă şi prize de aer laterale satinate, jante de 20 de inch din aliaj şi logo-uri cu numele ediţiei. La interior, nivelul de echipare standard este completat de un sistem audio performant, cu 19 difuzoare şi 1200W, scaune electrice, încălzite şi ventilate. Clienţii vor putea să aleagă între şapte culori pentru caroserie şi cinci pentru habitaclu.

De cealaltă parte, derivatele Autobiography şi Supercharged Autobiography vin echipate în standard cu pachetul Design, care include spoilere noi faţă şi spate, grilă de tip Titan şi jante de 20 de inch cu aspect cromat. La acestea se adaugă pachetul Seat Style, care permite reglarea lombară electrică a scaunelor spate.

Noile versiuni vor putea fi comandate alături de două motorizări: "benzinarul" V8 de 5.0 litri, supralimentat, capabil de 450 de cai şi dieselul V8 de 4,4 litri şi 313 cai putere.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Miscare buna
    Vogue prea suna de femei:
    Revista???
    4 5
  • gigel manelistu
    Range Rover
    In primul rand, autobiography exista dinainte, acum probabil ca au schimbat dotarile, echiparea, whatever. si V8 ul are 510 cai, nu 450.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru