Range Rover Red Ranger - o nouă creaţie semnată Project Kahn

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.04.2012
Project Kahn a expus o nouă creaţie a atelierului său de tuning. Se numeşte Red Ranger şi are la bază o versiune de serie a actualului Range Rover Sport.

După ce şi-a pus amprenta asupra lui Porsche Cayenne, Project Kahn propune publicului un nou kit de tuning, de această dată dedicat unui alt model din segmentul premium: Range Rover Sport. Britanicii şi-au dorit un SUV cu aspect sportiv şi asta au obţinut.

Totul porneşte de la caroseria vopsită în roşu Red Ranger (de unde şi numele), care contrastează perfect cu o serie de elemente şi accesorii vopsite în negru: grila frontală din fibră de carbon, prizele de aer laterale, retuşurile aduse spoilerelor faţă şi spate şi ţevile de eşapament.

La nivel general, Project Kahn a pregătit şi un body-kit complet, care vine cu bosaje ceva mai largi, extensii pentru spoilerele faţă şi spate, lumini LED înglobate în bara faţă şi un set de jante Kahn RS600 cu o dimensiune de 22 de inch.

La interior, Project Kahn a folosit aceleaşi culori de la nivelul caroseriei. Mai exact, a îmbrăcat întreg habitaclul în pielea neagră, pe care a cusut-o cu aţă roşie. Fibra de carbon nu putea lipsi, ea fiind folosită din abundenţă la nivelul planşei de bord şi a consolei centrale.

via l carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru