Range Rover Sport Coupe cu diamante

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.11.2007
LSE Design a pregatit un Range Rover Sport Coupe pentru amatorii de SUV-uri sportive de lux.

Esential

200.000 de dolari costa un Range Rover Sport Coupe.
500 de cai putere dezvolta acum propulsorul modificat de LSE Design.
100 de exemplare Range Rover Sport Coupe vor fi produse.

Ideea de SUV coupe incanta tot mai mult publicul amator de modele off-road sportive, asa ca tunerii de la LSE Design au venit cu o solutie capabila sa satisfaca si cele mai exigente cereri. Inginerii britanici au dezvoltat o varianta coupe a celebrului SUV Range Rover Sport, mult mai puternica si personalizata pana la extrem.

La exterior, LSE Design a inlocuit caroseria veche cu una din fibra de carbon si a incercat sa ofere pasagerilor un sentiment de libertate prin acoperisul panoramic din sticla securizata. Arsenalul de becuri LED completeaza aspectul extravagant iar jantele de 20 de inch din aliaj intregesc imaginea SUV-ului coupe.

La interior, luxul este tradat de diamantele pozitionate din 10 in 10 mile pe ora in interiorul vitezometrului. LSE Design nu a neglijat nici puterea SUV-ului, sub capota ascunzandu-se 500 de cai putere. Noua creatie LSE Design va scoate din buzunarele pasionatilor un cec de 200.000 de dolari, dar pretul este meritat avand in vedere ca vor fi create doar 100 de exemplare

Comentarii (1)

  • frumoasa idee, dar oare se merita sa iti cumperi o asemenea masina, cred ca hotii vor fi pe faza si nu vor rata macar un exemplar din cele 100
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru