Range Rover Sport modificat de Amari Design

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 29.10.2011
Amari Design prezintă un Range Rover Sport Windsor Edition modificat pentru amatorii de tuning.

Casa de tuning Amari Design ne prezintă un Range Rover Sport Windsor Edition modificat substanțial. Amari este un tuner din Marea Britanie și a dezvoltat acest kit extrem pentru modelul Range Rover Sport. Caroseria a fost lățită datorită unor aripi evazate, ecartamentul a fost modificat iar garda la sol a fost micșorată substanțial. În partea frontală avem lumini de zi cu LED adăugate în zona proiectoarelor de ceață.

Interiorul este tratat cu piele Nappa și fibră de carbon. Pentru a umple imensele evazări, Amari oferă jante pe măsură. Deși nu au dat detalii tehnice, Amari Design oferă și upgradeuri de putere pentru motoarele diesel și benzină din gama Range Rover Sport.

Via | autoblog.it

Comentarii (3)

  • atat pot sa spun
    muhahahaha!!!!
    1 2
  • calitate...frate!
    tuningul asta de "calitate" imi aminteste de poza coloratului caruia ii atarna de grumaz crucifixul de dimensiunea crucii de pe Caraiman....
    3 1
  • :)
    Mie chiar imi plac schimbarile astea.Mi se pare foarte tare acest Range-Rover.

    Pentru baietii de mai sus:

    Asa cum hainele sunt de mai multe feluri,de la sport pana la modele mai elegante,asa si masinile pot fi personalizate in functie de tipul personalitatii si alte preferinte personale.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru