Comentarii (16)

  • Stanila
    unde pot face si io testu ca voi?
    5 10
  • Stiu ca Volvo nu mai este fabricat de suedezi si ceva cu chinezi. Arata foarte bine, mai ramane sa vedem cat de bine se conduce .
    8 21
  • :)
    @ger: ba fix de suedezi e fabricat, doar ca marca este sub patronaj chinez.
    22 6
  • place
    o sa-mi iau si eu una, da peste 2-3 ani cind trece criza in Rom., si apar si ceva discounturi. ; ).
    e ceva diferit, ce chiar nu era pina acum.
    6 8
  • teama
    Nu vreau sa fiu carcotas, dar de ce au evitat testele cu obiecte solide? Manechine gonflabile, city safety testat cu un balon... le era teama de repetarea incidentului de la prezentarea mondiala?
    8 9
  • Stanila
    @ lui pana dispare criza Volvo da faliment!
    5 23
  • ff
    @staila taci ma imputitule volvo e foarte tare.eu am un xc60 e super si motor si tot
    15 8
  • haha
    ..pai normal ca acum au suflat si in iaurt... dupa ce i-a facut de ras "inginerul" de la lansarfea mondiala...
    Pe de alta parte, adevaratul test o sa fie numarul de incidente in primii ani - eu sunt convins ca sistemele functioneaza...
    Eu zic ca este corecta pozitionarea Volvo ca marca premium in concurenta cu nemtii, insa mai au mult de munca pana sa ajunga la diversitatea ofertelor germane...
    9 4
  • are TDI?
    4 21
  • @GF
    Ai fi stat tu cobai, chiar daca erai convins ca sistemele functioneaza? Sunt sisteme care cu cat e nevoie de ele mai rar cu atat mai bine. Nu cred ca ai vrea ca atunci cand esti la volan si iti sare un copil in fata sa fi nevoit sa vezi cum functioneaza Predestination Protection. Asa cum probabil niciodata nu vrei sa vezi cum arata airbag-ul masinii tale.
    11 1
  • sisteme de siguranta ...
    Conducerea preventiva este probabil cel mai bun sistem de siguranta. Si purtarea centurii de siguranta. Mai ales pe drumurile si soselele de la noi ... Bineinteles ca este important ca o masina sa aiba ABS, ESP, airbag-uri, Pedestrian Protection, City Safety ( care poate detecta miscarile a pana la 7 pietoni aflati in raza de actiune a sistemului ), dar fara primele doua lucruri de care am spus, situatia se poate complica ... De exemplu, la un impact frontal la 30 km/h, daca soferul nu poarta centura de siguranta iar airbag-ul nu se deschide, soferul in cauza se poate lovi cu capul de parbriz si gatul de volan, suferind accidentari serioase.
    Pe de alta parte, nu cred ca a dat bine ca in luna mai, in China, la automobilul folosit pentru test, sa nu functioneze sistemul City Safety. Au dat explicatia ca un angajat a uitat sa incarce una dintre baterii ... Stiam ca la o masina de test se verifica totul, mai ales daca reperul respectiv ajuta la functionarea unui alt sistem important, de prevenire a accidentelor. Masina de test, cu manechin la bord, s-a oprit ''fix'' in spatele unui camion, avand in momentul impactului cam 35 km/h ...
    Cred ca nu este bine sa ne bazam exclusiv pe anumite sisteme de siguranta sau sa consideram ca vor functiona mereu, oricat de inovatoare ar fi ele ... Poate conducerea preventiva ar trebui sa fie cumva obligatorie ...
    10 1
  • VICTOR
    S60
    chiar daca la prezentarea mondiala sau facut un pic de ras (posibil chiar si o sabotare) VOLVO are toate cartile in regula sa concureze cu nemtii,daca VOLVO NU are succesul care il avea odata este vina managementului, in anii 80-90 la multi nu le placea designul dar un VOLVO era scump iar cine il cumpara era sigur ca are pe mana ceva indistructibil de calitate si sigur, oricum cui ii place si isi permite VOLVO E TOT VOLVO
    13 3
  • @VICTOR
    * s-au facut
    4 1
  • a beauty
    ce bine ii sta in visiniuuuuuuuuuuuuuu!! Mai puneti poze, o galerie separata, orice!
    1 0
  • @GF
    Probabil din cauza a ce s-a intamplat la reprezentatia trecuta cand sistemul City Safety a "uitat" care ii era rostul. Am ras o saptamana cand am vazut faza :))
    Anyway, asteptam sa le vedem in practica. Sunt putin sceptic in ceea ce priveste toata chestia asta cu masina care merge singura.
    Adica necestia extrem de multe teste si o calibrare foarte fina altfel risti sa iti treaca o pasare prin fata masinii la 80km/h si masina sa puna frana, ceea ce ar fi tare neplacut.
    Dar vom trai si vom vedea
    1 1
  • arogantul
    city safety works
    cu cateva zile inainte de 1 decembrie 2011 eram in zona arcului de triumf si din cauza pregatirilor pt ziua nationala traficul era intens pe stradutele laturalnice, la un moment dat cand stationam intr-o coloana lunga la un semafor de pe sensul celalalt vine o pitipoanca blonda intr-un xc60, binenteles fizda vorbea la telefon si nu observa ca tuaregu din fata ei s-a oprit, noroc ca masina era mai inteligenta decat ea si a intrat in actiune city safety, frana brusca, masina s-a oprit la cativa centimetri de tuareg iar fizda cu nasu in volan ca proasta nu isi pusese nici centura de siguranta.

    asa ca toti carcotasii care tot vorbesc de ce s-a intamplat la prezentarea mondiala sa o lase mai moale, city safety functioneaza, chiar si cand masinile sunt conduse de proaste mioritice cu 12 clase.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru