Recall de 1.2 milioane pentru cel mai bine vândut Ford din America: F-150

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.04.2011
Ford pare că repetă scenariul negativ scris de Toyota anul trecut. Constructorul american cheamă în service 1.2 milioane de unităţi ale celui mai popular model al său, Ford F-150.

Esential

1.2 milioane de unităţi F-150 recheamă Ford în service.

Ford a anunţat că va extinde recall-ul iniţiat în luna februarie pentru modelul F-150, best-seller-ul Ovalului Albastru pe piaţa din Statele Unite. Dacă la începutul anului constructorul declara că doar 150.000 de unităţi vor fi afectate de rechemarea în service, acum cifra a crescut îngrijorător la 1.2 milioane de vehicule.

Recall-ul capătă proporţii uriaşe, de talia celui efectuat de Toyota anul trecut. Potrivit comunicatului oficial emis de constructorul din Detroit, exemplarele rechemate în service prezintă riscul unui scurt-circuit, care ar putea duce la declanşarea neaşteptată a airbagului, o consecinţă periculoasă pentru cel de la volan.

Ford susţine că vor fi afectate de recall mai multe serii de F-150 produse între anii 2004 şi 2006. Recall-ul va include şi câteva unităţi ale modelului mai puţin popular, Lincoln Mark LT, produs în 2006.

via | egmcartech

Comentarii (5)

  • au uitat 2 masini
    este vorba de monoposturile F150, pilotate de massa si alonso. cei doi au raportat ca in timpul folosirii aerului conditionat sistemul DRS nu mai poate activat
    10 1
  • Și mai au tupeul să se lege de Ferrari
    Mult iubitul lor camion este un morman de fier vechi, cu o budă de motor.
    Au trecut ceva ani de când Ford nu tare a reușit să facă o mașină capabilă de victorii împotriva europenelor (poate GT 40-ul a fost ceva).
    Au tupeul să spună că Ferrari face reclamă pe spatele lor cu F150 Italia.
    4 7
  • kumite
    Wow!
    Nici un propritar de F-150 nu are nasul spart de la basica.Si europenii de la numarul 1 premium au avut probleme cu basicile.
    4 1
  • Problema...
    problema semnalata ar fi accea ca in timpul rularii are tendinta de a se imprastia pe sosea :)
    4 1
  • gunoaie americane
    Ha,ha,ha,ha,ha,ha!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru