Recall la Porsche Cayenne

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Un numar de 18.856 de unitati Cayenne au fost rechemate in service de catre producatorul german Porsche.

Esential

18.856 de uniatati Porsche Cayenne au fost rechemate in service.

Porsche a anuntat rechemarea in service a unui numar de 18.856 de unitati ale modelului Cayenne, produse intre 30 noiembrie 2006 si 18 ianuarie 2008.

Cauza acestui recall este legata de o problema aparuta la conductele de alimentare. Se pare ca exista riscul ca conductele de alimentare sa intre in contact cu motorul, in timpul mersului, ceea ce ar provoca un incendiu.

Decizia organizarii rechemarii in service a fost luata dupa ce 5 clienti au semnalat problemele la conductule de alimentare. Costurile reparatiilor sunt suportate de Porsche. Compania germana sustine ca reparatiile necesare constau in fixarea conductelor de alimentare, lucru estimat la o durata de 40 de minute de masina. Acest recall este valabil si pentru Romania. Reprezentantii Porsche Romania sustin ca in tara noastra sunt doar cateva unitati care intra sub incidenta problemelor aparute la modelul Cayenne.

Via | Porsche
Taguri: Cayenne, Porsche

Comentarii (6)

  • Melman
    Nasol....
    Totusi unde sunt iubitori de masini straine?Cand Dacia a facut un recall de loganuri ptr niste amarate puncte de coroziune, toi au sarit in sus (ca e proasta, ca e varza, nu vrem dacie) acum toti tac, ptr ca porsche poate lua foc.Toate bune,PS Au aparut niste poze spion cu logan 4x4, pe la voi cand?Arata interesant.
    0 0
  • da, sunt proprietar de logan
    asa e, are dreptate Melman, mi se pare ca a mai avut o problema la cric, deci tot o problema minora. Dar asa presupusii critici, nu vad partea buna a lucrurilor.
    0 0
  • Melman
    @ Cipri
    Da, dar vezi tu, daca-ti cade masina de pe cric cand tu esti cu mainile pe sub ea, nu e asa de minora problema. Oricum nu faci in fiecare zi pana sa o ridice pe cric, in schimb mergi zilnic cu ea, deci minora. Acum depinde din ce punct de vedere prvesti.Oricum Ford conduce detasat la recall-uri (din istorie pana in zilele noastre).Toate bune,PS Vreau poze cu Logan 4x4
    0 0
  • Victor
    Asa e Melman. Snobii tac acum. Prostii nu stiu ca un recall se poate intampla oricui, si se intampla la multe firme, dar de...astia suntem din pacate. Numai bine.
    0 0
  • Victor
    Lasa-ti cricul. Cand e un recall in legatura cu frane, alimentare sau instalatie electrica cum s-a intamplat la case mai mari cum e? Prefer sa patesc ceva la mana decat sa ajung intr-o cutie de lemn acasa pentru ca nu mai mergeau franele pe autostrada.
    0 0
  • matrix
    daca imi dai 50000E si un cayenne as lua banii si as lasa masina acolo....ca mi-ar manca banii masina aia in 2 ani...casco(in jur de 6000 pe an) bezina etc....raman la loganul cel de toate zilele:P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru