Recall la Volvo in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.02.2008
Volvo recheama in service 30 de unitati S40 si V50 vandute pe piata romaneasca intre 2004 si 2006.

Volvo recheama in service 30 de unitati S40 si V50 produse in perioada 2004-2006 si vandute in Romania, ca parte a unui program care include peste 80.000 de masini la nivel mondial.

Motivul acestui recall este aparitia unor puncte de coroziune la dispozitivul de actionare a pompei de benzina, anunta Mediafax. "Pentru masinile produse in perioada 2004-2006, vandute in Romania, piesa respectiva va fi inlocuita gratuit, indiferent daca a fost sau nu afectata de coroziune. in Romania este vorba de 30 de unitati. Doua dintre acestea au fost deja rechemate si reparate, iar pentru celelalte se va efectua aceeasi operatiune. Procesul ar putea dura cateva saptamani", au afirmat oficialii EIT-Forum Auto.

Volvo a rechemat de pe piata circa 80.000 de masini S40 si V50, din cauza unor probleme legate de aparitia unor puncte de coroziune la dispozitivul de actionare a pompei de benzina.

Taguri: S40, V50, Volvo

Comentarii (3)

  • automarket
    muhahaha
    si mai radea lumea de Logan; shit happens...
    0 0
  • Victor
    "Motivul acestui recall este aparitia unor puncte de coroziune la dispozitivul de actionare a pompei de benzina". Asta da motiv.:) Se intampla la case SI MAI MARI decat Volvo, asa ca nu e ceva de speriat.
    0 0
  • Cristy
    Un lucru bun
    eu vad in asta un lucru bun indiferent ca e Volvo sau Dacia sau oricare alt producator fie si Mercedes deoarece se demonstreaza ca le pasa de calitatea masinilor produse. Foarte bine ! Nu e o rusine ca imbunatatesc gratuit o piesa sau o componenta ! Era mai rau daca bagau capul intre urechi si nu se stia de acea defectiune ! bravo !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru