Reclama la noul Citroen C5: Inconfundabil german

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.02.2008
Citroen sustine ca noul C5 combina stilul francez cu fermitatea germana, fiind un model "inconfundabil german".
Taguri: C5, Citroen

Comentarii (3)

  • Lagunist
    Iar au facut-o francezii
    Dupa parerea mea....Citroen a reusit sa creeze o masina care arata super....fata de noua Laguna a Renaultului.
    0 0
  • daaa
    Fac francezii niste masini frumoaseeee ! Iar asta e cevaa !!! Splendid ! Sa nu mai vb de motoare....... de suspensia inegalabila.....CITROEN !!!P.S. nu are nici o legatura cu d-l Tariceanu......
    0 0
  • Un priceput
    Reclama bizara
    Masina este inegalabila. Un design reusit, desi cu inspiratie din modelele deja de succes ale pietei. Totusi reclama asta ma descumpaneste. Cum adica, francezii fac masini germane? Le este rusine francezilor ca produc masini franceze, si isi neaga in consecinta propria origine? Si, de fapt, care este povestea acestui spot? Germani care se dueleaza (!?) pe taramuri tiroleze, ca apoi sa manance niste Leberwursti serviti de o chelnarita chinuita de dureri menstruale (ca nu se citeste pe fata ei ca ar face ochi dulci nazistului de la masa)? Si ce legatura are asta cu masina? Si pentru ce este atat de necesar sa filmezi un final atat de evident cu poarta Brandenburg? Este ca si cum ai spune ca singurul simbolul francez este Tour Effel? Probabil ca cei din Departamentul Marketing al PSA ar trebui sa schimbe furnizorul de droguri.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru