Renault Clio 20th, ediţia care sărbătoreşte 20 de ani ai modelului francez

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.05.2010
Renault a prezentat ediţia limitată "20th" a modelului Clio, pentru a celebra cei 20 de ani de activitate a modelului subcompact.

Pentru a sărbători cei 20 de ani de existenţă a celui mai popular model al său, Renault va lansa o ediţie specială, botezată Clio 20th. Vândut în peste 10 milioane de exemplare în cele două decenii de activitate, subcompactul francez şi-a adjudecat de două ori titlul de "Maşina Anului" şi a fost primul model din clasa mică etichetat cu cinci stele în cadrul testelor EuroNCAP.

Versiunea aniversară va fi disponibilă pe ambele variante de caroserie ale modelului, hatchback şi SporTour, şi va aduce o doză de individualism francezului. La nivel exterior, ediţia limitată vine cu o culoare metalizată neagră, cu spoilere în nuanţa caroseriei, cu oglinzi Nero Nacre şi jante cu model special.

La interior, culoarea de baza este gri antracit, regăsită la nivelul planşei de bord şi a consolei centrale. Nu lipsesc logo-urile "20th" la nivelul caroseriei şi al habitaclului. Lista de dotări standard a fost şi ea îmbogăţită cu o navigaţie Carminat Tom-Tom, cu aer condiţionat automat, cu pilot automat, cu Radio CD şi MP3.

Preţurile vor porni de la aproximativ 13.000 de euro şi vor ajunge chiar şi până la 25.000 de euro în cazul versiunii de performanţă RS, care adoptă o caroserie în culorile alb şi negru.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • 20th
    RS'ul e criminal!
    10 1
  • Tic-Tac pt Boc
    nu imi plac Renult dar recunosc ca asta este absolut superba masinuta! Bravo Renault!
    Mircea Mester, cand ajunge acest model si in Ro?
    7 1
  • criminala de stift
    Cand schimba si iei clantele usilor la interior ?

    E plastic ca la tico.
    1 16
  • lol
    imi permit sa spun ca.....s-au luat dupa logan =))
    Oricum butoanele de la geamuri sunt puse mai bine ca la logan, dar este loc de mai bine, daca mai lucreaza putin le aduc si ei in pozitia corecta.
    2 15
  • bogdan
    lasati butoanele in pace
    Pozitia butoanelor de la geamurile electrice e ca si la megane 2 si e pozitia ''CORECTA'' la RENAULT ;sau VW are standardul si eu inca n-am aflat la pozitia butoanelor?

    PS: Renault clio/megane / fluence masini corecte calitate/ pret .
    (cine conduce tace, cine nu conduce Vorbeste si vorbeste.....)
    13 2
  • @Criss
    cica "clante" :)) de clapete de deschidere a usilor n-a auzit saracu... si parca la 207, fiesta sau polo sunt poleite cu aur :))
    toate clapetele sunt din plastic, doar ca unele sunt acoperite cu o foita ce le da un aspect de crom satinat
    10 0
  • o masinuta cu caracter
    peste fabia si punto
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru