Renault investeste in Dacia 300 milioane euro

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.02.2008
Renault vizeaza cresterea productiei la uzina Dacia din Pitesti cu 50.000 de unitati pe an.

Esential

300 de milioane de euro va investi Renault in Romania pana in 2009.

Renault va investi 300 de milioane de euro, pana in anul 2009, la uzina Dacia de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan, informeaza Mediafax.

Astfel, productia Renault in Romania va urca de la nivelul actual de 350.000 de unitati pe an la 400.000 de unitati pe an.

Anii 2008 si 2009 sunt foarte importanti pentru Dacia, care va incepe sa exporte masiv modelul Sandero, versiunea pick-up a modelului Logan si inca un model nou, care ar putea fi un SUV de mici dimensiuni.

Taguri: Dacia, Renault

Comentarii (3)

  • Melman
    Bravo
    Un articol interesant! Alte vesti legate de noul Sandero sau micul SUV, nu aveti? Noul Sandero va semana la exterior cu cel produs in Brazilia, micul SUV va avea tractiune integrala, vor introduce si motorul 1.9 dci?Toate bune!
    0 0
  • ALX CT
    @articol
    "si inca un model nou, care ar putea fi un SUV de mici dimensiuni" ahahahah sa o vad si pe asta DACIA LOGAN JEEP :D:D:D sunt tare curios ce ar iesi,cumva suv-ul asta care tre sa apara are legatura cu Logan Stepe(nush dak am scris corect).Va salut
    0 0
  • alexxx
    Exclus sa mai vedem alt motor in oferta DACIA decat cele existente deja. Cel mai probabil vom avea un logan MCV cu garda putin ridicata si tractiune integrala ca pe vechiul Kangoo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru