Renault pregateste inca 5 modele

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.04.2007
Constructorul francez a anuntat ca intentioneaza sa lanseze inca cinci modele in urmatorii doi ani.

Renault isi va extinde gama de modele in uramtorii ani prin adaugarea a inca cinci modele incluzand aici un sedan de dimensiuni mari si SUV-ul cu sapte locuri Koleos. Acesta din urma va fi dezvoltat impreuna cu Samsung Motors.

Pentru a castiga clientii pe segmentul premium Renault se va axa pe un design revolutionar si pe cresterea standardelor calitatii, strategiei care a functionat foarte bine si pentru Infiniti. Renault a suferit pe acest segment de piata datorita vanzarilor slabe ale modelelor Velsatis si Avantime. Patrick Le Quement, vicepresedintele diviziei de design Renault a declarat despre acesta din urma ca reprezinta "echivalentul auto pentru purtatul unui costum fara a-i indeparta umerasul".

Constructorul francez este hotarat sa lanseze o gama de vehicule premium sau chiar sa preia un brand de lux existent pe piata in acest moment. Dupa lansarea lui Koleos, programata anul viitor, Renault va dezvolta un model 4X4 si un sedan de lux. Modelele SUV vor fi dezvoltate de Samsung, care are o capacitate de productie de 300.000 de unitati anual.

Alaturi de aceste modele, Renault va lansa si noua generatie modelului Laguna, variantele sedan si coupe, in a doua jumatate a anului viitor.

Comentarii (5)

  • felicitari Renault
    Se pare ca Renault are reteta succesului inca 5 modele noi , mutarile sunt tot mai rapide pe pietele auto atat in Europa cat si in Asia
    0 0
  • Gica Z
    premium?
    Renault tinteste segmentul premium??? Niciodata n-a stiut sa o faca si nici acum nu stie si nici nu cred ca vrea sa incerce. Daca ar fi vrut, ar fi fabricat vel-satis-ul intr-o forma apropiata de conceptul initial (care a fost o bijuterie, cel putin ca design), nu l-ar fi transformat intr-o masina de carat cartofi cu pretentii de "limuzina".

    Iar pe segmentul suv/4x4, haideti sa me amintim de RX4. Sau mai bine haideti sa uitam de el.

    Renault sucks!!!
    0 0
  • Lui Gica Z
    Daca Skoda ar anunta ca are intentia de a tinti segmentul premium ce ai spune?
    0 0
  • yo flo
    Renault rulez
    Renault bate la vanzari multe kkturi de marci cu pretentii, eu sunt fan si proprietar. Eu chiar ma bucur sca vor sa ridice calitatea si intentionez sa-mi iau noua Laguna
    0 0
  • Gica Z
    premium?
    @Stef,
    Imaginea marcii Skoda este complet straina de tot ce inseamna premium. Eu nu cred ca ar avea vreo sansa pe acest segment, decat daca renunta complet la modelele fabricate dupa filosofia actuala.
    Oricum, spre deosebire de Renault, Skoda are o relatie mai corecta cu clientii, bazata pe un minim de respect; Renault incearca prin reclama sa faca modelele lor sa pare mai bune decat sunt, adica sa amageasca clientul.

    Again, Renault sucks!!!


    @yo flo,
    Ce inseamna "kkturi de marci cu pretentii"? Poti da niste exemple? Se cam contrazic termenii.
    Faptul ca Renault vinde mai mult decat altii tine de alti factori dacat calitatea. Cu ce te incalzeste pe tine cand mergi cu masina cate modele a vandut producatorul?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru