Renault Twingo Coupe Cabriolet vine la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.07.2007
O varianta decapotabila a micului model Renault este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt.

La numai patru luni de la Salonul Auto de la Geneva, Renault se pregateste de o noua premiera: lansarea unei variante decapotabile a micului model Twingo. Varianta coupe cabriolet este asteptata sa-si faca debutul la Salonul Auto de la Frankfurt in luna septembrie a acestui an urmand ca modelul sa ajunga pe piata europeana la inceputul anului viitor.

Twingo CC va fi echipat cu un acoperis rabatabil de metal care va influenta mult designul actual al modelului. Va fi nevoie de redesenarea portbagajului si de marirea sa pentru a fi posibila instalarea unui mecanism special de rabatare. Micuta cabrioleta va oferi doar doua locuri si o tinuta de drum mai inalta decat varianta actuala.

Sub capota va exista un motor mic de doar 1.1 litri care dezvolta insa 120 de cai putere. Exista zvonuri ca Renault ar intentiona sa dezvolte si o versiune de performanta RS echipata cu acelasi motor de 1.1 litri care insa ar urma sa ofere 130 de cai putere. Se asteapta ca varianta Twingo CC sa aiba un pret de pornire de aproximativ 15.000 euro.

Comentarii (30)

  • cat???
    15.000 de euro pentru un Renault mic, prost si urat de 1.1 litri? Cat va costa cu tot cu optionale??
    0 0
  • A mai ramas se vedem Logan CC la 20.000 de euro.
    0 0
  • pret real
    kred k a innebunit lupu ..serios...
    ieftinelile se skumpesk si skumpelile..mert/bmw/audi se ieftinesc..
    lol:))
    0 0
  • s-a muncit mult la design... deasta e scumpa :( cred ca spatele arata belea dupa cum se vede farul ala rosu, iar la 15 000 de euro, o masina decapotabila e chiar moca...BMW sau WV ajung asi la 45 000-50 000
    0 0
  • Flavius
    CaCa
    Renou tot ca bou.Prost cine cumpara astfel de cacatisuri.
    0 0
  • 1.1 litri si 120 CP ... durata de viata a motorului asta nu cred ca va depasi 80.000 km ... asta cu multa indulgenta ...
    0 0
  • nyivus
    simpatic
    0 0
  • mie imi place cum arata CC
    Varianta hatch arata ca o voma dupa o noapte de baute. Dar asta....wow, e chiar frumoasa...desigur mai potrivita fetelor, dar pe un gri inchis, cine stie. Imi place designul la cc. Iar motorizazarea mai mare ar face masina deliciasa.

    Va plangeti de Renault, dar cel putin la masini mici se descurca de minune. Clio V6 era o bomba, in sensul bun. Imi place foarte mult noul Clio hatch, si daca au urmat aceeasi filozofie si cu noul Twingo, succesul e garantat; pentru Twingo CC cu motor mai mare.
    Acest motor 1,1 cred ca e unul nou denumit TCE de Renault, si probabil ca asigura cuplul unui 1,4 sau 1,6 cu consum de 1l, cred ca e convenabil...ca masina de oras. Nu e pentru un atac pe Cheia dar, cu un RS cine stie.
    0 0
  • pentru 'eu'
    crezi ca le stii pe toate
    Auzi tu mare expert, Eos, coupe-ul cabriolet de la Volkswagen porneste de la ~ 21.000 Euro CIP; si mai este considerata si cea mai sexy masina a anului 2007
    http://www.automarket.ro/stiri/vw-eos-este-cea-mai-sexy-masina-in-2007-4622.html
    0 0
  • mine pentru 'eu'
    wow
    Tinere cavaler, sa nu vii in contact cu oxigenul caci bubui...
    Te las oricum, caci vad ca ai mintea foarte odihnita... (daca intelegi ce vreau sa spun, desi am emotii...).
    Iti recomand urgent un dush rece sau o plimbare in padure! (sau la Germanos).
    Citind ultimul tau post imi dau seama cu ce probleme psihice grave te confrunti... Sa stii ca lupta ta e inegala si incorecta...
    O zi mirobolanta iti doresc!
    0 0
  • Preturi
    zicea cineva mai sus "BMW sau WV ajung si la 45 000-50 000". M-am spart de ras. Compari un Twingo cu motor cu care poti face biceps cu bmw, vw, aud sa umai cine stie ce marca. Ce ai de la astia la 50.000 euro si ce ai de la renaul la 15.000? Boala ramanului: "ALA-I MAI SCUMP". Crede-ma ca nu ii mai scump degeaba...
    0 0
  • da
    O frumusete de masina ! Prosti cei carora nu le place Renault.
    0 0
  • energy
    e dragutza...
    cam ce pretz o avea "micutza"....e dragutza dar cine stie cat costa?....ok
    0 0
  • Pentru Energy
    Pentru Energy
    Citeste articolul si vezi pretul .
    Doooh !
    0 0
  • cc
    o caruta de cai pe un motor asa e mic ..... dealtfel la renault e ceva normal,eu am avut un megane 1 cu motor de 1,4 si 90 cp la 6000 de ture si l-am vandut din cauza consumului deoarece trebuia turat de numa sa scoti ceva de la el.asta micu trebuie smucit rau de tot sa vezi vre-o performanta,in rest nu e urat si pretul final il asteptam
    0 0
  • ptr alex
    dak cuiva nui place renault.. nu inseamna cas prosti asa cum zici u... dar in fine...
    masina arata bine .. pacat ca posteaza.. toti ...care deabia au inv sa scrie
    0 0
  • Daca nu va place masina asata eu bag multe chesti in voi ca se vede ca a dat caldura in voi! voi nu ati auzit de tuning? la masinuta asta superba daca ii pui un motor v8 o sa obtii o masina chiar mai marfa decat Logan!!!!!!! desi Loganul va ramane tot cea mai buna masina pt ca e cea mai vanduta masina!
    0 0
  • flaviu
    :)))
    dak e cea mai vanduta nu-nseana k e cea mai buna...ci k e cea mai potrivita pe segmentul de piatza pe care vrea sa-l acopere....la urma urmei...toate sunt echitabile....pierzi intr-o parte,cashtigi in alta..
    0 0
  • banu la logan castigi 10000000000% e cea mai tare masina din uivers!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • cristi
    frumos
    este o masina reusita la un pret rezonabil!!!la design este influentat de vechiul proiect/prototip "bebop"(sau ceva in genu).cat despre motor e si normal sa fie atat de puternic.toate marcile fac moatere mici si puternice.bravo renault
    0 0
  • bravo!
    In sfarsit cineva care stie sa aprecieze o opera de arta! bravo cristi! cand mergi cu masina asta pe strada pun pariu ca nu vezi pe nimeni care sa nu se uite la masina ta! e unica! FORTZA TWINGO!!!!!!!
    0 0
  • fan masini tari
    mah te-ai speriat cand ai vazut ``motor de 1.1l``?? ii motor mic dar cu cai putere multi asa ca ....
    0 0
  • motoare
    pai deocamdata Renault sunt cei mai buni la motoare. Ceilalti constructori stau la coada sa invete
    0 0
  • mugurale
    uau
    la cat e de mica...pretu mia spart fata, parca pe la banii astia incep modelele din clasa mica cc(206, 207, tigra), in fine, mult succes ;))
    0 0
  • pt Fix
    "Renault sunt cei mai buni la motoare"???
    M-am spart de ras :))
    Probabil ai vrut sa spui ca sunt cei mai buni din Romania, adica au motoare mai bune decat Dacia 1310 si Oltcit :))
    0 0
  • raluca birla
    superba masinuta. foarte multa munca dar nu in zadar. a meritat. si vechiul twingo este bestial
    0 0
  • eu_tot_eu
    Fix tu te auzi ce spui??!!!
    0 0
  • Multzi anu asta...da sa vezi la anu `~~~
    Bai copii, renault e campioan la F1 in 2005 si 2006 asha ca e naspa nu?!asha...si mai avem si pretzul de 15k euro la o decapotabila...motor mic -->consum mic--->putere mare....durabilitate motor...nu se stie(vba cuiva de mai sus "nu cred ca prinde 80k kilometrii..cu indulgentza" ) s-ar putea sa tzina ca e tehnologie noua....O masina misto la banii astia pt o decapotabila noua...cum o fi ea....
    0 0
  • Nu conteaza
    Ma minunez
    De fiecare data cand citesc un articol intr-un ziar online din Romania raman perplex cand citesc comentariile.Primul comentariu este despre articol,iar celelalte 100 despre cat de prost este cel care a postat comentariu.Oare cand o sa vad oameni cu bun simt care o sa-si spuna parerea(mai mul sau mai putin subiectiv )si ii lasa si pe ceilalti sa traiasca?Revenind la subiectul articolului(sa nu cad in boala pe care o condamn),masinile sunt ca si femeile:nu ne poate place una la toti ptr ca ar fi grav.Fiecare masina este dezvoltata ptr o anumita nisa de piata care este atent studiata de catre producatori, iar daca este loc de un profit bun si de marirea cotei de piata,acel produs va fi trimis in productie.Si inca o data Renault arata ca este o marca extraordinara,dupa multe modele de exceptie care au revolutionat piata auto mondiala, aruncand pe piata un model relativ exotic la un pret de nimic.Cati tineri care vor sa-si cumpere prima masina au sansa sa dea eu15k pe o masina care sa arate asa.Acest model nu are intentia sa se"bata" cu BMW sau Mercedes decapotabile ci vrea sa ofere o masina mai deosebita ptr un buget redus.Si sunt convins ca vor avea un succes enorm!!Ptr un moment toti "cunoscatorii" care au judecat-o negativ sa se imagineze intr-un Twingo CC nou si mai vorbim apoi!
    0 0
  • abia astept
    astept cu nerabdare sa apara si pe piata noastra, e simpatica foc masinuta !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru