Reorganizare Ford dupa vanzarea Jag si Land Rover

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.04.2008
Dupa ce a vandut Jaguar si Land Rover indienilor de la Tata, Ford incepe o operatie de reorganizare la nivel global.

Ford a anuntat oficial ca va incepe o campanie de reorganizare si restructurare ale activitatilor sale la nivel mondial dupa despartirea de Land Rover si Jaguar . Prin mutarile pe care le va face, Ford urmareste o reducere a timpului de producere si dezvoltare pentru un model nou, o scadere vizibila a costurilor aferente acestor operatii, dar si o imbunatatire a calitatii.

Practic, modificarile vor afecta direct birourile de dezvoltare si achizitii, care vor orientate invers fata de atitudinea pe care Ford o va adopta in scurt timp in ceea ce priveste designul modelelor sale. Astfel, acesta urmand sa devina unul global, valabil pe toate pietele importante. Astfel, Ford va desemna segmente impartite pe regiuni geografice, acestea urmand sa preia fraiele operatiunilor de dezvoltare pentru urmatoarele modele globale.

Evident, vor exista si exceptii: dezvoltarea sasiurilor din Statele Unite, operatie exclusiva pentru aceasta piata, sau procesele de calibrare a produselor destinate strict Asiei sau Africii.

via | Wheels24  

Comentarii (1)

  • adica vom vedea F-450 si aici in romania? :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru