Rinspeed eXasis: galerie foto

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.02.2007
AutoMarket va ofera o galerie foto cu conceptul futuristic eXasis, realizat de elevetienii de la Rinspeed.

V-am anuntat deja despre eXasis si reintoarcerea structurii de caroserie monococa. Acum cand se apropie momentul aparitiei publice, Salonul de la Geneva, dispunem de noi informatii si o galerie foto sugestiva cu prototipul companiei elvetiene Rinspeed.

Panourile transparente ale caroseriei sunt fabricate dintr-un plastic special numit Makrolon si realizat de firma elevetiana Mecaplex. Germanii de la KRD sunt responsabili cu fabricarea stucturii de culoare galbena. Alt material folosit la constructia caroseriei este aluminiul. Interiorul este asemanator cu vehiculele marine, folosite la scufundari. Cele doua scaune individuale, construite impreuna cu cei de la Recaro, sunt compuse fiecare din 12 nervuri din Makrolon transparent. Alte elemente de la interior sunt din fibra de sticla cu insertii de aluminiu. Motorul de 2 cilindri pe bioetanol are o capacitate de 750 cmc si exercita o putere maxima de 150 CP.

Va oferim o galerie foto artistica cu conceptul futuristic Rinspeed eXasis.

Comentarii (1)

  • are putere
    imi place motorul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru