Rinspeed X-Treme, Cayenne-ul de 600 CP

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.01.2008
Tunerii elvetieni de la Rinspeed au adaugat 100 de cai si ceva muschi versiunii de top a lui Cayenne.

Esential

600 de cai putere scoate motorul V8 Biturbo al lui Rinspeed X-Treme.

Rinspeed, cmpania elvetiana specializata in prepararea modelelor Porsche, a prezentat astazi una dintre cele mai radicale versiuni Cayenne create vreodata. Se numeste Rinspeed X-Treme, vine cu elemente estetice si tehnice total diferite de modelul pe a carui idee se bazeaza insa reuseste sa-i imprime o imagine mult mai agresiva moedelului german.

Inca de la prima privire se observa partea frontala mult mai dura, cu prize de aer voluminoase dar care dau bine in peisaj. In plus, spoilerele modificate, splitter-ul frontal si bosajele aripilor completeaza o imagine pe care elvetienii au vrut-o deliberat agresiva a lui Cayenne, care in versiune de serie devine imediat un SUV pacifist. Jantele de 23 de inch ascunse sub o caroserie coborata cu 35 de milimetri completeaza si ele aceasta imagine. Nici interiorul nu a scapat de imaginatia elvetienilor, carbonul si pielea regasindu-se pe aproape orice suprafata plata din habitaclu.

In sfarsit, pentru ca acest "tort" trebuia sa aiba o cireasa, aceasta se numeste motor: 600 de cai putere, cu 100 mai mult decat V8-ul Biturbo de pe cea mai performanta versiune Cayenne.

Sursa: Autoblog.it

Comentarii (1)

  • Radicala???
    Nu cred ca e mai radicala decat versiunea Chopster realizata dupa vechiul Cayene... si era si mai puternic...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru