Rival de top pentru Porsche Design: Mercedes-Benz Style

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.05.2010
Mercedes si-a deschis o divizie de design care va crea produse speciale non-auto. Porsche Design are un rival pe masura.

Mercedes a anuntat oficial inaugurarea diviziei speciale Mercedes-Benz Style, designerii producatorului din Stuttgart urmand sa creeze de acum nu doar elemente proprii industriei auto, ci si produse de lifestyle si de design industrial.

"Expertiza noastra unica in design este apreciata in toata lumea. Am decis astfel sa extindem designul Mercedes si in afara campului auto, iar pana acum am fost intampinati cu raspuns pozitiv din partea multor producatori din multe sectoare ale industriei de larg consum", sustine Gorden Wagener, seful biroului de design al Mercedes-Benz.

Primul produs care va iesi din mana designerilor Mercedes si care se va purta semnatura nou-infiintatei divizii Mercedes-Benz Style va fi un interior de elicopter, urmand ca urmatorul produs sa fie un iaht. Elicopterul va fi prezentat in premiera in public la European Convention&Exhibition 2010, eveniment care are loc la Geneva in 4 mai.

Divizia Mercedes-Benz Style va fi localizata in acelasi loc cu centrul de design Mercedes.

Este vorba de orasul german Sindelfingen, cladirea moderna care adaposteste designerii marcii germane fiind treminata in 1998 si aflandu-se in apropierea Mercedes-Benz Technology Center.

via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru