Rockerii de la Korn, prieteni cu mediul

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 02.08.2007
Camioane alimentate cu biocombustibil si propria marca de biodiesel. Acestea sunt noile "hobby-uri" ale trupei Korn.

Trupa de rock alternativ Korn a anuntat astazi ca in cadrul urmatorului sau turneu, "Family Values Tour", va utiliza pentru toate cele 16 masini ale caravanei exclusiv combustibil alternativ. Korn va colabora cu compania SMART (Sustainable Minded Artists Recording Touring) si cu grupul Conserv Fuel pentru a-si alimenta masinile cu biocombustibil produs in conditii domestice.

Rockerii sustin ca astfel vor ajuta mediul, impiedicand 50 de tone de CO2 sa ajunga in atmosfera. "Nu putem sa salvam planeta peste noapte, insa e modul nostru de a spune ca fiecare trebuie sa inceapa de undeva. Ca trupa privita de multi este responsabilitatea noastra sa incepem sa facem diferenta. Incurajam toate trupele sa faca la fel in aceasta vara", a declarat Jonathan Davis, unul dintre membrii trupei.

Pornind de aici, Korn are de gand sa scoata pe piata propria marca de biocombustibili, care se va numi Korntastic.

Comentarii (2)

  • Cheguevara
    Cheguvarastic
    Da mam ganit sa scot si eu un bio conbustibil care sa imi poarte Pseudonimul! K la cat alcool e in toaleta din gradina bunici as scoate vreo 1000m3 asa k nu imi fac griji de publicitate! La urama urmei si eu pot sa imi bag asa ceva in ziare
    Opoza la bustul gol si o ra sa stie toti de marca mea=))! asa dar fac si reducere special pt cei de la korn k sa alimenteze de la mine din fundul gradineii!
    0 0
  • sunt de acord
    e un increput dar totul este publicitate.nu cred eu k le pasa la aia de mediu knd nu le pasa de ei.baga droguri si tot felu de prostii.nu stiu ce e cu ei apoi de unde or stii astia ce e cu mediu.tipi astia chiar k polueaza totul in jurul lor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru