Rolls Royce are un nou administrator delegat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.01.2010
Torsten Mueller este omul care il va inlocui pe Tom Purves in functia de administrator delegat, in cadrul Rolls Royce. Mutarea se va face in luna martie, Mueller urmand sa raporteze direct lui Ian Robertson.

In cadrul Rolls Royce se pregatesc modificari la nivel inalt. Tom Purves, administratorul delegat al companiei britanice, paraseste grupul BMW dupa o cariera de 25 de ani, in care a reusit sa se faca remarcat in industria auto.

Locul sau a fost luat de o alta figura importanta din cadrul BMW, Torsten Muller, pana ieri responsabil de produsele globale ale grupului in cadrul diviziei de marketing si vanzari. Mueller isi va lua in primire noile atributii in luna martie, urmand sa raporteze direct presedintelui Ian Robertson, omul care conduce destinul Rolls Royce.

Cariera lui Mueller este dedicata in intregime celor de la BMW, unde a ocupat o multime de functii importante vreme de 20 de ani. Realizarea cea mai importanta este ocuparea functiei de manager de produs Mini intre anii 2000 si 2003.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru