Rolls-Royce pregăteşte 100 de fotografii cu "Doamna zburătoare"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.05.2011
Oficialii Rolls-Royce vor prezenta în lunile ce urmează 100 de fotografii semnate de britanicul Rankin. Acestea vor suprinde frumuseţea şi senzualitatea formelor feminine şi vor fi dedicate "Doamnei zburătoare".

Anul acesta, constructorul Rolls-Royce sărbătoreşte 100 de ani de la crearea statuetei Spirit of Ecstasy, iar pentru a celebra cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii britanici au pregătit o mulţime de evenimente dedicate "Doamnei zburătoare". De această dată, vorbim despre o colecţie de artă semnată Rankin. Acesta este un fotograf britanic de modă care va realiza 100 de imagini inspirate de statuetă.

Pentru a ne menţine conectacţi cu evenimentele dedicate statuetei, oficialii britanici au declarat că pozele vor fi prezentate progresiv, în următoarele luni. Asemeni lui Charles Robinson Sykes, creatorul legendarei statui, creaţia lui Rankin va fi inspirată de frumuseţea şi senzualitatea formelor feminine. Pentru realizarea primelor două fotografii, britanicul a folosit-o ca muză chiar pe soţia sa, modelul Tuuli Shipster. În ediţiile viitoare vom putea admira o serie de femei de diferite vârste care provin din culturi diferite, dar care simbolizează feminitatea Spirit of Ecstasy.

În creaţiile sale, Rankin va îmbina puterea cu frumuseţea, intriga, misterul, viteza sau vântul, toate acestea pentru a exprima cât mai bine conceptul de feminitate.

"Portretele puternice ale lui Rankin fac parte din iconografia contemporană. Talentul de a captura puterea şi caracterul subiecţilor săi, fac din Rankin fotograful ideal pentru a transpune Spirit of Ecstasy în secolul XXI", a declarat Torsten Muller-Otvos, direcotr executiv Rolls-Royce.

Via | Rolls-Royce 

Comentarii (5)

  • Mircea
    porcarie...
    9 5
  • inculti
    i-ati 4 cercuri lipeste-le pe logan si esti realizat, la nivelul tau de cultura
    2 6
  • Un domn care isi denumeste avatarul idiot si care ii face inculti pe altii dar scrie ia-ti: i-ati, are un nivel inalt de cultura nu?? Simpatic...
    6 0
  • Mircea
    ma domnule "idiot" sa sti ca nu am jaf de logan ca tine :) , eu nu imi iau astfel de masini , dar nu am bani nici de rolls-royce desigur :)) , daca tot te iei de mien si de "mica mea avere" adica masina , pai pot sa iti spun ca am un tiguan luat de nou , fericit ? hai dute la loganul tau mai bine ...
    3 0
  • Mircea
    M0am grabit sa scriu si am tastat gresit un cuvant , am vrut sa scriu "mine"*
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru