Romanul Mihai Panaitescu, al doilea la Chicago Design Competition

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Conceptul ChicagoRed, creat de Mihai Panaitescu, a primit locul al doilea la concursul Chicago Design Competition.

Tanarul designer auto roman Mihai Panaitescu, castigatorul editiei anterioare a concursului Peugeot Design, a reusit sa isi adjudece a doua pozitie in competitia "Chicago Design". Este vorba de un concurs organizat de Local Motors, in care participantii au fost nevoiti sa isi imagineze un concept care sa se potriveasca unui Chicago al viitorului. Altfel spus, fiecare dintre cei 80 de participanti din toata lumea au fost nevoiti sa isi lege creatiile de un simbol al orasului Chicago.

Mihai Panaitescu a reusit sa se claseze pe locul al doilea prin conceptul "ChicagoRed". Inspirat de gangsteri, designerul roman care a studiat la Torino a realizat un concept care poate gazdui patru persoane si al carui design este extrem de agresiv. "In linia sursei sale de inspiratie, Mihai a creat un concept care are destul spatiu pentru "mafioti" si care dispune de locuri speciale pentru armele acestora", a declarat presedintele juriului Local Motors. Nu este prima data cand Mihai Panaitescu reuseste sa se numere printre cei mai apreciati designeri auto independenti ai concursului, editia anterioara fiind castigata de acesta prin conceptul "Boston Bullet"

Romanul a pierdut prima pozitie a concursului la distanta de un singur vot, marele premiu aterizand astfel in curtea italianului Giulio Partisani. Acestaa creat conceptul denumit "Socom AC Biposto", un supercar rapid si sigur care nu are cum sa nu iasa in evidenta.

Acesta este propulsat de un tren de rulare hibrid. Giulio a reusit sa castige si premiul material pus in joc de Local Motors, in valoare de 1500 de dolari.

Pe ultima pozitie a podiumului s-a clasat francezul Raphael Laurent, cu prototipul denumit simplu "Chicago". E vorba de un concept compact ale carui principale puncte de interes sunt oglinzile laterale si blocurile optice frontale.

Citeşte şi...

Comentarii (8)

  • marius
    haha
    It`s all about gangstas...congratulations dude ! ;)
    0 0
  • Marian
    Chicago Design Competition
    Mihai a mai castigat si primul loc pe acelasi site , la competitia anterioara Detroit Motors.

    http://www.local-motors.com/competition.php?c=7
    0 0
  • pt dl. avarvarii
    Domnule... ia aminte... lasa combinatiile de photoshop si prezentarile ca "autoipoteze" visatoare pe acest site. Daca ai talent, foloseste-l ca dl. Panaitescu. As dori mai multe concepte prezentate, decat photoshopeli facute din modele existente.
    Felicitari domnului Panaitescu.
    0 0
  • FELICITARI !
    Felicitari , Mihai Panaitescu !
    0 0
  • Bravo
    Bravo
    0 0
  • ZgabeartA
    Felicitari
    Bravo Mihai !
    0 0
  • Leo-Iasi
    FELICITARI ESTI TARE
    FELICITARI !!!! TINE-O TOT ASA, NU-I LASA NICI SA RESPIRE IN FATA CREATIILOR TALE, ESTI TARE. DE OAMENI CA TINE ARE NEVOIE POPORUL ROMAN!!!!!!!
    0 0
  • hehe
    Da da...de parca Mihaio sa salveze Romania...talentul este al sau, este personal este incadrat si de munca...munca pe care nu o va presta in tara asta, pentru ca nu e indeajuns de buna pentru el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru