Romeo Ferrari pregăteşte un Abarth 500 de 300 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.10.2011
Tunerul Romeo Ferrari are în plan lansarea unui Abarth 500 extrem, omologat pentru şosea. Maşina va avea 300 de cai putere şi va fi lansată weekendul acesta.

Esential

300 de cai ar urma să aibă Abarth-ul 500 pe care îl pregăteşte Romeo Ferrari.

Fiat 500 se dovedeşte a fi o maşină perfectă atât pentru aglomerările urbane cât şi pentru circuit. După ce au lansat versiunea extremă a mezinului Fiat, tunerii de la Romeo Ferrari se pregătesc să dea din nou lovitura cu 500. Potrivit unor informaţii publicate recent, specialiştii vor să ducă la extrem versiunea de stradă a lui Abarth 500.

Planurile includ lansarea unei versiuni de 300 de cai putere, omologată pentru şosea, cu performanţe mult mai bune decât cele ale recentei versiuni Abarth Monza Special Edition, care însuma doar 260 de cai. Aşteptat să debuteze chiar weekendul acesta, Abarth-ul de 300 de cai va folosi o variantă mai cuminte a motorului de 1.4 litri T-Jet, intens modificat de inginerii Romeo Ferrari.

Mai multe informaţii vor fi publicate în cursul zilei de duminică, atunci când se aşteaptă şi debutul oficial pe circuitul de la Vallelunga.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru