Roomster Scout spionat

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 03.11.2006
Skoda Roomster a revenit in mainile inginerilor Skoda, care au dezvoltat o versiune de teren. Iata prima fotografie-spion in care ne este prezentat viitorul Roomster Scout.

Dupa ce Volkswagen a creat versiuni Cross ale lui Polo, Fox si Golf Plus, Skoda – care face parte din acelasi grup – intentioneaza sa produca variante asemanatoare, denumite Scout, ale unora dintre modelele sale.

Acestea vor fi reprezenta versiuni de teren ale membrilor deja existenti ai gamei Skoda. Octavia Scout a fost deja anuntata, astfel ca urmatorul membru pe lista este recent lansatul Roomster Scout, ale carui fotografii spion au fost publicate astazi de Motor Authority.

Versiunea tot-teren a lui Roomster va fi lansata in martie la Geneva iar motoarele vor fi aceleasi de care dispune si versiunea normala Roomster (1.6 FSI si 1.9 TDI/105 CP). Se pare ca noul model ceh va dispune si de tractiune integrala.

Comentarii (1)

  • pretorianul
    skoda
    si cica logan e o masina urita!pai asta e de 2 ori mai urita ca logam.sa nu vorbim de MCV.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru