Ruleta ruseasca pe sosea a ucis deja 5 persoane

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.11.2009
Numarul victimelor ucise de ruleta ruseasca soferilor bulgari a ajuns la cinci. Tot mai multe detalii despre periculosul joc de noroc al vecinilor incep sa iasa la iveala.

La sfarsitul saptamanii trecute va anuntam despre un nou joc periculos, nascut pe soselele din capitala Bulgariei, Sofia. Din nefericire astazi revenim asupra informatiei cu detalii despre victimele acestei rulete rusesti pe sosea, asa cum a fost ea botezata de mass-media.

Asa cum va anuntam si vineri, provocarea consta intr-o cursa nebuna pe strazile capitalei bulgare, cu viteze de 200 de km/h, fara a tine cont de culoarea semaforului, de pietoni sau de ceilalti participanti la trafic. Pariurile intre cei care isi risca viata ajung chiar si la 5000 de euro, in unele cazuri chiar si spectatorii fiind invitati sa participe cu sume de bani pentru a anticipa deznodamantul.

Potrivit unui ziar bulgaresc, numarul persoanelor ucise de acest joc periculos a ajuns la cinci. Persoanele ranite, in numar mare, se pot considera norocoase ca au reusit sa scape cu viata.

Se pare ca goana prin oras, fara a respecta culoarea semaforului, nu este singurul joc periculos al bulgarilor. Acestia circula pe constrasens in giratorii si pun la cale curse ilegale pe centura de ocolire a Sofiei.

Toti cei care participa la aceste curse periculoase folosesc numai SUV-uri si nu au mai mult de 20 de ani.

Numarul soferilor implicati in aceasta ruleta ruseasca pe sosea se apropie de 50, potrivit unui ziar local.

via | WCF

Comentarii (9)

  • Andrei
    Pozele n-au nici o treaba cu Bulgaria... http://englishrussia.com/?p=1260
    8 0
  • hai ca le dati idei oligofrenilor de pe la noi care isi pun mamaliga in parbriz la M3...
    16 0
  • COObra
    ruleta
    numai SUV-uri in poza aia.
    14 0
  • Texanu'
    Need for speed goes public
    am facut-o si yo de vreo 2 ori acum cateva luni ... e super ... adrenalina pompata te tine up up in the sky ... va sugerez sa incercati ...

    fck them redneks
    1 20
  • liniutele chiar nu le ajungeau?
    8 0
  • Tembelus Rex
    Problema nu se vrea rezolvata.....
    Din cate stiu eu politia bulgara parca era mai dura decat cea romana....sau poate sunt eu prost informat......pai puneti nene biciu pe ei ...trebuie sa va spunem noi din Romania ce sa faceti.......IMPUSCATI-I PE LOC fara arestari si judecari ca in CHINA tata.....(VREAU CAPITALISM CHINEZESC IN ROMANIA)....va rog frumos.....ca altfel e de jale.......si da intr-adevar e posibil sa le dati incredere si unor cretini din Romania sa importe "jocurile" astea.....asta ne mai lipsea.....dupa ce ca politia e depasita si asa de cele petrecute acuma....asta ne mai lipseste......E FOARTE SIMPLU........CEI CARE AU ABATERI....IMPUSCATI PE LOC........nu mi-e frica pentru ca nu voi face niciodata liniute sau curse sau "rulete rusesti" pentru ca e ilegal, e imoral, e costisitor .......si NICI NU SUNT IN STARE SA STAPANESC O MASINA LA VITEZA MARE...........chiar si 100 km/h la un accident e o viteza fantastica........asa ca nu e de mine.......Politia Bulgara, Politia Romana.....luati lectii de la politia chineza, pakistaneza, turca....sau macar la cea din SUA...unde nu ai tupeul si nesimtirea ca tu....mare borfas si smecher sa scuipi organul, sa-l injuri, sa te bati cu el, sa pleci cu el pe capota ! (strigator la cer) sa-i ameninti familia (ca te tai, ca te fac...ca in epoca primitiva).............astfel de elemente le eliminati din peisaj......nu aveti nevoie decat de cateva legi (care sa va faca sa nu mai raspundeti in caz de utilizare a armei din dotare) un logan chel de 1,4 mpi (e suficient) si cate un AKM......si so pa ei ...mana libera pe tragagi si va garantez ca va fi liniste si pace si in Bulgaria si in Romania.....dar nu se vrea pentru ca sunt interese meschine ca de obicei........asta-i realitatea dura ...am ajuns sa ascultam numai de par (din gard).....

    Off topic: mai usor cu masinile straine (noi sau SH) ...luati Logan ca altfel dezechilibrati balanta comerciala....si deja e jale mare ...........incercati sa va vedeti limitele(nu sa va limitati - e o diferenta) si luati-va masina in functie de statutul social...nu in functie de fite, figuri, tunuri date, manarii, imobiliare vandute...pretuiti mai mult banii....si intindeti-va cat va e plapuma ...ca altfel vine firma de leasing si va ridica masina....sunt anormal de multe masini scumpe in Romania....
    18 0
  • raaul
    numai cu suvuri si numai cu 200 la ora...oricum ganditi-va si voi cine isi permite sa faca asa ceva.....am mai auzit..si pe la noi oameni omorati pe trecere si acuma soferul implicat...e "mare" politician local..trist si adevarat
    6 0
  • ruleta ruseasca
    -Iubitule, ai grija de tine. La televizor arata un nebun care circula pe strazile orasului pe directia de contrasens...
    -Un nebun care merge pe contrasens?! Aici toti merg pe contrasens..
    2 3
  • ha
    asa se intampla daca esti un snob tampit si ii cumperi la fecior x5 m si q7 v19 tedei.un copil n-ar trebui sa aiba mai mult de 150 hai 200 de cai sub fund.punct.vrea mai mult? sa-si cumpere pe banii lui, sa plateasca din banii lui benzina, taxe si reparatii.daca as avea un x5 primit de la tata cu casco si benzina platita pe 5 ani, probabil m-as da si eu.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru