Octo Maserati - un ceas de colecţie semnat de Bulgari şi Maserati

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.03.2012
Maserati şi Bulgari, două dintre cele mai renumite branduri de lux ale Italiei, şi-au unit forţele pentru a da naştere unui ceas extrem de rar, dedicat tuturor fanilor Tridentului.

Maserati vroia să ofere clienţilor săi un accesoriu la fel de valoros ca maşinile sale. Şi ce accesoriu mai potrivit putea găsi constructorul italian decât un ceas în ediţie limitată, gravat cu numele celebrului bijutier conaţional Bulgari. Cele două mari branduri din Peninsulă şi-au dat mâna pentru a crea un cronograf în ediţie specială, produs într-un număr limitat de exemplare şi etichetat cu un preţ pe care doar clientul de Maserati şi-l poate permite.

Octo Maserati, aşa cum a fost el botezat, este un ceas de formă octogonală (de unde şi numele), care beneficiază de un sistem mecanic Calibre CG780 Haute Horologerie, unic şi extrem de precis. Mecanismul este închis într-o carcasă din oţel, cu diametrul de 43 de mm, care dispune în partea posterioară de un geam transparent, gravat cu logo-ul Tridentului. Acesta permite utilizatorului să arunce din când în când o privire în “inima“ ceasului.

Partea frontală se va ridica şi ea la nivelul spatelui, graţie unui inel din oţel şlefuit pe care a fost gravat un tahometru.

Inelul interior, de asemenea de formă octogonală, a fost aplicat manual, iar acele au fost lăcuite în culoarea albastră. 

via l sweetmod

Comentarii (5)

  • ce e asta........
    pt. ce sunt acele indicatoare(ace din lateral si de jos?????k nu le inteleg functia???
    tahometru.....pt. ce?????
    un ceas ar trebui sa iti indice.....secunda,minutul ora.....chiar si ziua calendaristica si cam atat......
    un accesoriu de lux ar trebui sa fie cat mai simplu si construit din materiale mai 'calumea'.........apai carcasa din otel......toate au.......puteau folosi o carcasa din titaniu........sau io stiu......
    oricum frumos ceasu........putin cam incarcata 'fatada'........
    0 7
  • @tzenu
    Un ceas de lux trebuie sa fie cat mai complex in constructie. Asta ii ridica pretul cel mai mult ca ora secunda si minutul ti le arata si un Casio din targ. S a optat pentru otel tocmai ca sa i dea o greutate mai mare nu ca e mai ieftin sau mai putin exclusivist.
    Nici metalul nu ii ridica pretul foarte mult ca la dimensiunile unui ceas cat metal poate avea, 100 gr ? Ca e aur platina sau titan tot cam 1000-2000 eur costa materialul brut, un cost care se pierde in pretul unui astfel de ceas.
    4 1
  • daniel
    bulgari??
    sau bvlgari? ca si cum ai zice ferari cu un singur R. va rog mai multa atenite
    0 3
  • :)
    Se scrie Bvlgari nu Bulgari...
    1 1
  • BULGARI sau BVLGARI
    De fapt se scrie BULGARI, asa se si citeste, BVLGARI este trademarkul, sigla companiei si acel v este de fapt varianta latina a literei U.
    Compania se numeste bulgari.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru