Rusii au copiat Chrysler Sebring

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.08.2007
Compania ruseasca Gaz a obtinut de la Chrysler acordul de a produce o versiune ruseasca a vechii generatii Sebring.

Cu doar doua saptamani inaintea marelui eveniment de la Frankfurt, rusii se bucura de propriul lor salon auto. Deschis ieri, Salonul Auto de la Moscova a reunit o mare parte din constructorii mondiali, insa cea mai importanta premiera a marcat-o tot un producator local.

Este vorba despre compania ruseasca Gaz care a dezvaluit ieri noul model Siber, o copie fidela a celebrului exemplar Chrysler Sebring. Nu este vorba de inca un plagiat, asemeni recentelor cazuri chinezesti, Gaz obtinand de la Chrysler dreptul de a folosi vechea generatie a modelului Sebring.

Rusii au refacut designul pentru a satisface exigentele pietei locale si au adaptat pachetul de suspensii pentru a face fata conditiilor de drum mai dificile. Gaz va oferi trei versiuni de motorizare pentru modelul SIber, toate pe benzina: un propulsor de 2.0 litri, unul de 2.4 litri si un V6 de 2.7 litri.

Pe piata ruseasca noul Gaz Siber va avea un pret de pornire de 13.200 euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru